Miss Sporty Cat’s Eyes Palette Indigo Intensity (Swatches + Look)

Categoriën Mijn Look, Ogen

Ik heb niet zo veel producten van Miss Sporty in mijn stash. Een paar nagellakjes, lipglossjes en ergens vast ook nog wel een mascara, maar veel meer zal het niet zijn. Ik vind het merk gewoon niet zo bijzonder en ik heb er niet veel mee. Wanneer ik dan van zo’n merk een nieuw product uitprobeer, zijn mijn verwachtingen ook niet zo hoog. Toen ik aan de slag ging met dit Cat’s Eyes Palette van Miss Sporty, werd ik echter blij verrast. Wat een leuk paletje! En dat voor maar €4,99.

De buitenkant ziet er misschien een beetje goedkoop uit, maar veel luxer kun je voor deze prijs ook niet verwachten. Wel zijn de doosjes lekker praktisch; je ziet gelijk welke kleuren erin zitten en ze zijn gemakkelijk stapelbaar. Dit paletje heet ‘Indigo Intensity’ en heeft een roze, paarse en blauwe kleuren. De vormen doen me denken aan een oog, vandaar waarschijnlijk ook de naam “Cat’s Eyes Palette”. Echt praktisch vind ik deze kleine vakjes echter niet; ik kan zo lastig in de vakjes komen met mijn kwast omdat ze zo smal zijn.

Hierboven zie je de swatches. Mooie kleuren en goed gepigmenteerd, zeker voor die prijs.

Natuurlijk maakte ik ook gelijk een look met dit leuke paletje. Ik heb de lichte kleur op mijn bewegend ooglid aangebracht en in de buitenste ooghoek de paarse kleur. De paarse kleur heb ik toen vervaagd richting te arcadeboog en in de arcadeboog heb ik nog een donkerblauwe kleur aangebracht. Onder mijn oog heb ik dezelfde drie kleuren aangebracht, van licht naar donker. De lichtblauwe kleur heb ik in deze look niet gebruikt. Vooral de combinatie van de paarse en donkerblauwe kleur vind ik erg mooi.

Vervolgens nog een highlight kleur onder de wenkbrauw, een laagje mascara (Max Factor False Lash Effect) en gelliner op de waterlijn (INGLOT).

Full face

Ik vind dit een leuk paletje van Miss Sporty, voor een leuk prijsje. Er zijn nog drie andere Cat’s Eyes Palettes verkrijgbaar: Denim Storm, Mineral Earth en Pastel Passion. En voor €4,99 zou ik ze eigenlijk alle vier wel willen hebben.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Miss Sporty Cat’s Eyes Palette Indigo Intensity (Swatches + Look)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.