GLOSSYBOX april

Categoriën Overig

Woensdagavond werd dan eindelijk mijn eerste GLOSSYBOX geleverd. De hele dag had ik op Twitter al allemaal blije tweets voorbij zien komen van mensen die hem al ontvangen hadden. Toen ik hem eenmaal binnen had, kon ik niet wachten met hem te openen. Het was gelukkig nog licht, dus ik pakte mijn camera en maakte foto’s van het ‘unboxing’ moment. Kijken jullie mee?

De GLOSSYBOX komt in een luxe roze doos. De producten zijn verpakt in mooi zwart papier, verzegeld met een sticker en een roze lintje er omheen. Wow, wat geeft dit een luxe gevoel! Ook zit er een briefje bij met daarop de inhoud van de box en de prijzen van de full size producten.

Here we go! Spannend!

Tadaa! 

Het eerste dat ik eruit pakte was deze mascara van Yves Saint Laurent (YSL). Een mooi, luxe merk. Deze mini mascara bevat 2 ml is hartstikke handig om mee te nemen op vakantie, of een weekendje weg. Een full size bevat 6,4 ml en kost €30,48.

Dan deze shampoo van Kérastase. Hij is voor lang en fijn haar en zou een mooie glans moeten geven. Nu heb ik wel redelijk lang haar, maar geen fijn haar. Maar ach, zo’n kleine verpakking is altijd handig om mee te nemen. Dit flesje bevat 80 ml, en da’s nog best veel voor een sample! Een full size exemplaar bevat 250 ml en kost €16,50.

Deze hand- en nagelcrème van H20 gaat gelijk in mijn tas. Dit kleine tubetje bevat 15 ml en is perfect om mee te nemen in mijn handtas voor onderweg. Ik heb hem al even snel getest en ik vind hem erg fijn. Hij ruikt lekker fris, trekt snel in en hydrateert goed. Een full size kost €15,75 voor 244 ml.

Over dit product was ik misschien nog wel een meest enthousiast. Dit wimperserum van Revitalash zou je wimpers langer en dikker maken. Je moet het een keer per dag aanbrengen langs de wimperlijn, zoals een eyeliner, en binnen 3 tot 12 weken zou je resultaat moeten zien. Ik heb al veel goeds over dit product gehoord. Deze sample bevat 1 ml. Dat lijkt misschien weinig, maar een full size Revitalash bevat ook maar 3,5 ml en kost €99,95! Fijn dat er zo’n duur product, dat ik normaal nooit zou aanschaffen, nu in de GLOSSYBOX zat!

Tenslotte zaten er nog 3 proefjes van Robert Piguet parfum bij. Ik kende het niet, maar vind het leuk om zo nieuwe parfums te ontdekken. De parfums zijn niet goedkoop, voor een flacon van 100 ml edp betaal je €125. Ik heb er even snel aan gesnuffeld en de geur ‘fracas’ vind ik best lekker.

Al met al is mijn eerste GLOSSYBOX zeker niet tegengevallen. Wel vind ik het jammer dat er deze keer geen full size product bij zit. Maar ach, volgende keer wellicht wel. Ik ben vooral erg blij met het Revitalash serum, de handcrème en de mascara. De waarde van de box ligt zeker boven de €12,50 die je voor de box betaalt en hoe leuk is het om iedere maand nieuwe producten te ontdekken?

De GLOSSYBOX kun je bestellen via www.glossybox.nl. Hij kost maandelijks €12,50 incl. verzendkosten. Opzeggen kan ook iedere maand. Je zit er dus niet aan vast!

Liefs, Laura

10 thoughts on “GLOSSYBOX april

  1. Ik heb hem nog niet :( ze hebben gisteren geprobeerd af te leveren, maarja als je fulltime werkt ben je niet thuis overdag he.. Ze gaan het vandaag weer proberen. Maar dan ben ik er ook niet! Hoop dat één van m’n buren thuis is want na al die berichten en blogs erover ben ik heel benieuwd wat er in de mijne zit.

  2. Leuke inhoud!zag bij anderen nog een Essie lakje, heb jij die niet? Ik kan niet wachten tot eind volgende maand als ik mijn box krijg die ik hier heb gewonnen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.