The Body Shop Dreams Unlimited Sun Fresh

Categoriën Parfum

Speciaal voor de zomer heeft The Body Shop een aantal van haar geuren in een zomers jasje gestoken. Deze speciale Summer Fragrance Collection 2012 bestaat uit frisse, zonnige limited editions  van de geuren Love Etc…, Dreams Unlimited en White Musk. Ik heb de eau de toilette Dreams Unlimited Sun Fresh in mijn bezit. Ik zou zeggen: laat de zomer maar komen!

Dreams Unlimited is het positieve parfum van The Body Shop. Hoe kan het ook anders met zo’n naam? Dreams Unlimited Sun Fresh geeft mij het gevoel van een verkoelende, frisse oceaan. Ik krijg er een opgewekt gevoel van!

De flacon is simpel, maar toch vind ik hem erg mooi. Ik hou van dat kleurverloop; het doet met denken aan de zee. De ronding is ook mooi vrouwelijk.

Als ik de geur in één woord zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen: fris! Dit is echt een onwijs frisse geur, ook een beetje bloemig, en perfect voor de zomer. De geur opent met de geur van zeewater en mandarijn. Het hart bestaat uit de geur van watermeloen en neroli. De basis is Florentijnse iris. De geur blijft zo’n 4 uur hangen bij mij, daarna spuit ik hem gewoon weer op.

Er zijn ook een Body Purées verkrijgbaar van de drie geuren. De substantie van deze Body Purée is iets dikker dan de Body Lotions van The Body Shop, maar nog steeds perfect smeerbaar. De geur is best sterk. Als je je hele lichaam hiermee in zou smeren, zou je eigenlijk geen parfum meer op hoeven spuiten vind ik. Hij voelt lekker fris aan op de huid, trekt razendsnel in en ik merk dat hij zelfs een beetje verkoelend werkt. Heerlijk na een dagje strand!

Ik ben ook erg benieuwd naar de andere geuren uit de Summer Fragrance Collection 2012. Zo is Love Etc… Sun Kiss een fruitige, spannende, fliterige en ondeugende geur (oeh la la!) en White Musk Sun Glow is sensueel, verleidelijk en elegant. Voor ieder wat wils dus!

De Summer Fragrance Collection 2012 ligt vanaf 19 april in de winkels en zal niet lang daarna ook online verkrijgbaar zijn. Dreams Unlimited Sun Fresh kost  €19,95 voor een flacon van 50 ml, net als alle andere geuren uit de Summer Fragrance Collection 2012 van The Body Shop. Voor de Body Purée betaal je €10,95 voor 250 ml.

Liefs, Laura

12 thoughts on “The Body Shop Dreams Unlimited Sun Fresh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.