Nieuwe lay-out!

Categoriën Site

Yes! Eindelijk staat hij online: de nieuwe lay-out! Ik wilde het al zo lang en bleef maar zeuren bij mijn vriend, die deze en de vorige lay-out ook gemaakt heeft. Zo’n lay-out maken is nou niet bepaald een hobby van hem, maar hij kan het wel en voor mij wilde hij het dan ook wel doen (na lang zeuren). Ik wilde af van de roze achtergrond. Die kleur ging me echt tegenstaan en ik vond het ook wat kinderachtig eruit zien. Ook in deze nieuwe lay-out heb ik geen header, iets waar jullie bij de vorige lay-out wel aan moesten wennen. Hopelijk zijn jullie er nu aan gewend! ;) Ikzelf vind het wel tof, het is anders en je ziet gelijk de content. Je kunt dus gelijk beginnen met lezen! Het logo en de sidebar zijn verhuisd naar de linkerkant en het is nu niet meer één vlak, maar verdeeld in meerdere vakjes. De paarse accenten zijn gebleven, want die passen mooi bij het logo.

Ook zag ik dat ik 1000 followers heb op Bloglovin’! Wauw, wat een magisch getal! Bedankt allemaal voor het volgen :). Het leek me wel een mooi moment om bij de 1000 Bloglovin’ followers de nieuwe lay-out online te gooien. Natuurlijk komt er ook nog een winactie om dit te vieren, maar hier moeten jullie nog heel even op wachten!

Ik ben er erg blij met de nieuwe lay-out en hoor graag van jullie wat jullie ervan vinden!

Liefs, Laura

18 thoughts on “Nieuwe lay-out!

  1. Ik vind de nieuwe layout echt 3x beter! Ziet er om een of andere reden professioneler uit, ik denk omdat de achtergrond niet meer zo’n goedkoop kleurtje heeft maar een veel rustigere kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.