essence studio nails nail fashion stickers

Categoriën Nagels, Testjes

Ik vind nail art erg leuk om te doen. Als ik weer eens een opvallende creatie op mijn nagels heb, krijg ik er ook altijd complimentjes over, en da’s natuurlijk erg leuk om te horen! Nail art is leuk, maar het kost vaak wel veel tijd. Laatst zag ik deze nail fashion stickers van essence in het schap liggen bij Kruidvat, waarmee je snel en gemakkelijk een patroontje op je nagels kunt aanbrengen. Ik testte ze voor jullie uit.

De nail fashion stickers ‘gel style’ zijn verkrijgbaar in 4 verschillende patroontjes. Ikzelf heb een setje met luipaardprint. Een verpakking bevat 14 stickertjes in verschillende formaten. De stickertjes kun je maar één keer gebruiken.

Hoe breng je ze aan? Zorg ervoor dat je nagels schoon, glad en vetvrij zijn. Als je wil kun je een basiskleurtje aanbrengen, voor onder de nagelsticker. Ik heb hier essence ‘toffee to go’ aangebracht uit de nude glam lijn. Vervolgens kijk je welk formaat sticker bij jouw nagel past. Let hierbij vooral op de breedte van de sticker. De lengte kun je straks gemakkelijk afknippen, bij de breedte gaat dat iets minder makkelijk. Plaats de sticker op je nagel en strijk hem naar boven glad. Herhaal dit voor alle nagels. Vervolgens knip je het gedeelte van de sticker dat boven je nagel uitsteekt af met een nagelschaartje. Kijk hierbij naar de achterkant van je nagel zodat je niet per ongeluk in je nagel, of erger: in je vinger (!), knipt. Tenslotte vijl je de laatste restjes weg met een nagelvijl zodat de sticker perfect op je nagel past.

Volgens essence kunnen de stickers dagenlang blijven zitten. Helaas was dat bij mij niet het geval. Sterker nog, na een paar uur lieten ze al een beetje los. Ik probeerde ze er steeds weer goed op de drukken, maar na een tijdje werd ik er gek van en heb ik ze eraf gehaald. Dat eraf halen ging trouwens hartstikke gemakkelijk, ik kon ze er gewoon af trekken. Bij sommige nagels trok ik wel de nagellak mee die ik eronder had aangebracht.

Kortom: hartstikke leuk voor een feestje, maar bij mij helaas niet voor dagenlang mooie nail art.

De Studio nails nail fashion stickers kosten €1,99 per setje en zijn net al alle andere producten uit het Studio Nails assortiment van essence verkrijgbaar bij de grotere filialen van Kruidvat.

Liefs, Laura

23 thoughts on “essence studio nails nail fashion stickers

  1. Ik vind het er wel superleuk uitzien, vooral voor Essence. Alleen inderdaad jammer van de houdbaarheid, maar voor een feestje ofzo is het dan wel leuk!

    1. Oh ja! Leuk dat je reageert :D Ik had ze daar ook laten zetten en bij mij lagen ze er ‘s avonds ook al af. Thuis nog eens geprobeerd, maar helaas.

  2. M’n moeder heeft deze toevallig ook meegenomen, jammer dat ze niet zo heel lang blijven zitten. Ik wil de stickers van Sally Hansen ook nog uitproberen die schijnen erg goed te zijn!

  3. Ik heb ze er zelfs meteen afgehaald want er zaten allemaal kleine luchtbellen tussen was geen mooi gezicht bij mij. Ben benieuwd wat ik verkeerd heb gedaan. Vond ze er ook mat uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.