Win een GLOSSYBOX!

Categoriën Winacties

Ik denk dat velen van jullie inmiddels al wel iets over de GLOSSYBOX gehoord hebben. Voor degenen die de GLOSSYBOX nog niet kennen, zal ik even kort uitleggen wat het inhoudt. Via glossybox.nl kun je je aanmelden en dan ontvang je iedere maand een luxe doos met 5 cosmeticaproducten, waarvan minimaal 1 full size product. GLOSSYBOX probeert de producten zo veel mogelijk op jouw profiel aan te passen. Zo kun je thuis op je gemak de producten proberen en nieuwe producten ontdekken. Ook vind je in de box informatie over de producten en waar je ze kunt kopen. De box kost €12,50 per maand en is maandelijks opzegbaar. Ikzelf krijg eind deze maand mijn eerste GLOSSYBOX binnen, dus ik ben heel benieuwd! En goed nieuws voor jullie: ik mag een GLOSSYBOX van de maand april onder jullie verloten! Lees verder om te weten wat je hiervoor moet doen.

Wat moet je doen om kans te maken op de GLOSSYBOX van de maand april?

Verplicht:

 • Laat een comment achter waarin je aangeeft dat je mee wil doen met de winactie. Vergeet niet je e-mailadres in te vullen in de daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.
 • Volg Beauty Addicts op Bloglovin en like deze winactie! Bloglovin’ is gratis en binnen een paar minuten aan te maken. Via Bloglovin’ kun je op de hoogte gehouden worden van nieuwe updates op Beauty Addicts. Handig!

Niet verplicht (maar wel lief):

 • Plaats deze winactie op Twitter. Tweet bijvoorbeeld: “Win een GLOSSYBOX bij @LauraVissers via www.beautyaddicts.nl!”
 • Like Beauty Addicts en Glossybox op Facebook.

De inhoud van de box blijft een verrassing, dat is juist het leuke eraan vind ik.

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft bericht gehad. 

LET OP: Deze winactie is alleen open voor Nederland omdat GLOSSYBOX alleen binnen Nederland verzendt. Sorry voor de Belgische dames!

Liefs, Laura

95 thoughts on “Win een GLOSSYBOX!

 1. echt een hele leuke aktie, volg en like blogloving, facebook en RT op twitter…ga nu duimenduimenduimen, maak natuurlijk heeel graag kans. Prettige paasdagen!!..XX

 2. Oeh leeeuk! Ik doe mee.

  -Volg je met Bloglovin’
  -Heb het bericht geliked op Bloglovin’
  -Heb je blog en de pagina van Glossybox geliked op facebook

 3. hooi,
  Ik wil heel graag een glossybox! echt een leuke winactie! Ben heel erg benieuwd wat er in zit. Ik volgde je al op bloglovin en heb geliked :D
  x

 4. wat een leuke winactie.
  ik heb de glossybox nog niet gehad.
  het lijk me wel heel erg leuk zo box.
  hoor zo veel leuke dingen er over.
  en kijk ook altijd op youtube hoe de reactie’s zijn.
  en die zijn zo leuk .
  en heel veel verschild van de andre persoon.

 5. ik doe zeker mee, ik mag van mijn ouders niets kopen via internet maar zou er wel erg graag een willen hebben. ik volg je met bloglovin en ik heb geliked xxx

 6. Ohhhh superleuk! Ik wil al super lang een glossybox maar ik heb het geld er niet voor over haha. Dus mooi een kans om deze proberen te winnen! Ik hou van zulke winacties! Ik heb je gevolgd op bloglovin’, deze comment geplaatst, en je geliked.
  Nu maar duimen! <3
  liefs,

 7. Leuk ik doe graag mee, heb er nu al zoveel over gehoord maar ik twijfel nog steeds of het iets voor mij is. Dit is een handige manier om dat uit te vinden :)
  (volg je via bloglovin en heb het bericht geliked)

 8. Ik ben echt benieuwd naar de Glossybox. Vind het een ontzettend leuk idee die beautyboxen en als ik wat meer uren in de week zou werken en wat meer geld zou overhouden elke maand zou ik ook zeker een abo nemen op een box :)

 9. Leukleuk, Glossybox lijkt me geweldig, graag zou ik de glossybox van April eens willen uitproberen om te kijken hoe het me bevalt.

 10. De producten in de glossybox zijn vaak erg tof. Heb helaas op het moment geen geld voor een abonnement. Zodra ik weer geld heb, neem ik direct een abonnement op glossybox!

 11. volg en like je op blogloving,op facebook en RT op twitter (@Vonnie Lucas)
  Superactie, zou heeeeel graag een keer zo’n box in het echies willen zien en proberen, er zijn er momenteel meerdere en veel over te lezen dus erg benieuwd…tumbs up dus!!

 12. Leuke actie! Ik had eerder een al een GlossyBox, maar omdat ik een arme student ben, heb ik het na een tijdje opgezegd. Heel jammer. :(

 13. Wie niet waagt, wie niet wint ;-)
  Ik zit al lang te twijfelen om een keer een glossybox te bestellen: gewoon om eens te proberen (ik hou van surprises!). Maar omdat ik niet elke maand gegarandeerd het geld er voor heb en ik te chaotisch ben om te onthouden dat je het ook op kan zeggen *kuch*, zou dit een mooie mogelijkheid zijn om het wél eens te proberen! Agree?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.