Libresse ‘We know the feeling’ + winactie

Categoriën Advertorial

Sinds januari dit jaar is de slogan van Libresse ‘We know the feeling’. Hiermee wil Libresse aangeven dat ze daadwerkelijk meiden en vrouwen begrijpen. En het is natuurlijk wel zo fijn als een merk voor damehygiëne begrijpt hoe je je voelt als het weer ‘de tijd van de maand’ is! Of je nou stikchagrijnig bent als je ongesteld bent, repen chocolade verslindt of het liefst je bed niet uitkomt; Libresse begrijpt jou!

Naast de lancering van de nieuwe campagne ‘We know the feeling’, heeft Libresse haar inlegkruisjes vernieuwd. Ze hebben nu een nieuwe toplaag die meer comfort biedt en nog zachter aanvoelt. Daarnaast zijn alle verpakkingen in een nieuw jasje gestoken en maak je een pakje nu gemakkelijker open. Het zijn de kleine dingen die de dag net wat makkelijker maken, want soms hebben we dat gewoon nodig toch?

Er zijn verschillende gemoedstoestanden van vrouwen bekend tijdens hun menstruatieperiode, zoals: feeling hungry (hongerig), feeling furious (boos), feeling tearful (emotioneel), feel like laughing (in een lachbui uitbarsten), feeling energetic (vol energie) en feeling clumsy (onhandig). Staat jouw mood er ook bij?

Van Libresse mag ik twee limited edition T-shirts met de tekst ‘WKTF’ verloten onder jullie. Wil je kans maken om zo’n uniek T-shirt? Laat dan voor 15 mei een reactie op dit artikel achter en vertel in welke mood jij meestal bent als je ongesteld bent.

Libresse heeft ook een Facebookpagina. Like Libresse en let’s talk!

Liefs, Laura

4 thoughts on “Libresse ‘We know the feeling’ + winactie

  1. Als ik ongesteld ben, dan waarschuw ik mijn vriend altijd van te voren. Ik ben namelijk meestal ; feeling furious en feeling tearful. Een beetje een dramaqueen dus haha!

  2. Wat een leuke winactie! Tijdens mijn maandelijkse probleempje heb ik eerlijk gezegd nergens last van. Ik ga juist graag weg bijvoorbeeld heerlijk winkelen. Dan kan ik me lekker verwennen en dan hoef ik er niet aan te denken. Natuurlijk zit ik het liefst in mijn joggingbroek op de bank, maar ik wil er eigenlijk niet echt aan toegeven. Dat is eigenlijk hoe ik mij voel tijdens het maandelijkse probleempje ;) Ik denk dus vooral Feeling energetic :D

  3. Toffe actie! Tijdens mijn week of doom is het meestal feeling hungry & feeling clumsy… Heb mezelf gisteren net gesneden aan een koffiemok waar het oor van af was >_< Duidelijk de tijd van de maand!

  4. Geniaal shirt.
    Als ik ongesteld ben heb ik echt supererge stemmingswisselingen, zodra ook maar IETS anders gaat dan ik wil, ben ik meteen superchagrijnig! Dat komt dus vooral neer op feeling furious. Ik denk dan altijd zovan; Sorry mensen om me heen maar nu ben ik boooooos! :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.