Nivea Essentials

Categoriën Advertorial

Dat het belangrijk is om de huid iedere dag goed te reinigen, hoef ik jullie vast niet meer te vertellen. Alleen een plens water op je gezicht is niet voldoende, en zeep droogt de huid uit. Om je gezicht goed te reinigen heb je goede, milde producten nodig. Geen agressieve producten dus, maar producten die lief zijn voor je huid, zoals deze van Nivea.

Ik vind het altijd zo’n lekker gevoel als ik mijn make-up eraf gehaald heb met een zachte reinigingsmilk, en ik voel dat mijn huidje weer helemaal schoon en fris is. Ik moet toegeven dat ik de stap met tonic vaak oversla, iets wat ik eigenlijk niet zou moeten doen. Tonic verwijdert de laatste restjes vuil op je gezicht en zorgt ervoor dat je gezicht écht schoon is. En dat is belangrijk, want de dag- of nachtcrème die je daarna aanbrengt werkt beter op een schone huid.

Overdag heeft je gezicht hydratatie (vocht) en bescherming nodig tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Niet alleen om te voorkomen dat je huid teveel vocht verliest, maar vooral ook als bescherming tegen uv-stralen, oorzaak nummer één van huidveroudering. Daarom is het belangrijk dat je je gezicht, hals en decolleté verzorgt met een dagcrème die past bij jouw huidtype.

Goed nieuws! Op de website van Nivea kun je 1 van de 300 pakketten reiniging & verzorging winnen! Ook vind je er informatie over het reinigen van je gezicht en kun je erachter komen welk huidtype jij hebt.

Tot slot nog enkele tips:

  • Was altijd je handen voordat je je gezicht reinigt. Je wil natuurlijk niet je gezicht reinigen met vieze handen!
  • Geef je huid ongeveer eens per week een dieptereiniging met een scrubcrème. Gebruik geen scrub voor je lichaam, want die zijn vaak veel te grof. Gebruik een scrub die speciaal ontwikkeld is voor het gezicht en jouw huidtype.
  • Gebruik een goede oogmake-upremover om hardnekkige mascara te verwijderen, zoals Nivea Waterproof Oogmake-up Remover.
Liefs, Laura

4 thoughts on “Nivea Essentials

  1. Ik had laatst een facewash gekocht van nivea, maar niet goed gelezen, wat bleek, hij was voor de droge huid! Maar dat heb ik niet, dus ik kreeg puistjes :(, gelukkig heb ik een vriendin er blij mee gemaakt! Haha lekker slim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.