(Mini)shoplog Den Bosch

Categoriën Accessoires, Fashion, Lifestyle

Voordat ik ‘s avonds met mijn moeder naar het concert van de Toppers ging, zijn we eerst nog even gaan shoppen in Den Bosch. Ik heb niet veel gekocht, maar wilde het toch even met jullie delen omdat ik heel blij ben met bovenstaande tas die ik gescoord heb!

Dit is hem dan. Een camelkleurige handtas die je ook gemakkelijk om je schouder kunt dragen. Mijn moeder zag hem en ze vond het echt een tas voor mij. Gelijk had ze. Ik zag hem en wist dat ik hem móest hebben. Het is geen echt leder, maar hij was ook maar €29,95. Ik kocht hem bij een winkeltje in de buurt van de Vismarkt. Helaas weet ik de naam van de winkel niet meer, het was een plaatselijk boetiekje, en de plastic tas met het bonnetje heb ik helaas niet meer. Maar goed, in Den Bosch dus, in de buurt van de Vismarkt ;).

Hij heeft een rits en een soort houtje-touwtje systeem waarmee je hem dicht kunt maken.

De binnenkant heeft een leuke print met allemaal blaadjes!

Verder kocht ik nog twee basic t-shirts bij America Today. Een witte en een zwarte. Ze kosten normaal €12,95 per stuk, maar ik had er nu twee voor €15,00! Een koopje voor kwalitatief zeer goede t-shirts. Ik kocht jaren geleden (zo’n 4 of 5 jaar geleden) al een zo’n zelfde witte t-shirt bij America Today en ik zag dat er nu een klein gaatje in zat. Ik heb hem onwijs veel gedragen en gewassen, maar hij was nog helemaal niet vaal geworden of iets dergelijks. Wanneer ik t-shirts bij H&M of Primark koop zijn ze na een aantal keer wassen al niet mooi meer. Dan geef ik liever iets meer uit voor een shirt waar je jaren mee doet. Omdat er nu een klein gaatje in zit, wilde ik toch een nieuwe halen en toevallig was er deze actie. Ze zijn echt onwijs fijn!

Dat was mijn shoplog alweer. Niet zo veel dus, maar ik ben er wel heel erg blij mee! :)

Liefs, Laura

19 thoughts on “(Mini)shoplog Den Bosch

  1. stiekem is basic topjes vinden vaak toch lastig heh (en ik heb gemerkt dat de kwaliteit van H&M de laatste jaren achteruit is gegaan..), volgende keer even bij de America Today kijken! Wel een erg goede deal hoor, 2 voor 15!

  2. WAUW Geweldige tas! Bij de vismarkt zei je?? Is dat die boetiek op de hoek, of tegenover de slijterij??
    Binnenkort eens een kijkje nemen dan! Shoppen in Den Bosch is altijd leuk ;) ( Vooral omdat het zoo`n geweldige stad is waar zulke leuke mensen wonen Ahum Ahum xD) Ik kom toevallig uit Den Bosch ^^. Wel leuk om te zien dat ook andere bloggers daar shoppen ^^
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.