Perfect 10 by Esprit

Categoriën Fashion

Met goede basic fashion items kun je eindeloos variëren. Ze zijn tijdloos en als je er wat meer geld aan uitgeeft krijg je vaak betere kwaliteit en gaan ze jaren mee. Zo heb ik al jaren een – voor mij perfecte – witte blouse in mijn kast hangen van EDC by Esprit. Ik kocht hem in de uitverkoop en heb hem al zo vaak aan gehad en gewassen, en nog is hij mooi en perfect. Esprit heeft op haar website, http://www.esprit.nl, 10 perfecte items voor deze lente geselecteerd. Items die je eigenlijk echt in je kast móet hebben hangen, al dan niet van Esprit. Kijk mee naar de Perfect 10 by Esprit voor deze lente (en zomer, als het zo doorgaat met dit weer).

Allereerst de trenchcoat. Deze jas is echt tijdloos en een absolute musthave wat mij betreft. De trenchcoat werd meer dan 100 jaar geleden geïntroduceerd door het Britse leger en is inmiddels ook al jaren een populair item in de mode-industrie.

Nog een item dat voortkomt uit het leger: de chino. De chino werd ontwikkeld in het midden van de 19e eeuw voor Britse en Franse vrouwelijke militairen en is immiddels ook doorgedrongen tot het straatbeeld.

Wikkeljurkjes creëren vaak een mooi decolleté en zijn erg stijlvol met een mooi paar hakken eronder.

Een gestreept shirtje is ook altijd handig en past perfect bij de marine look. Let op, een verticaal streepje kan soms (niet altijd!) wat dikker maken. Dat is handig voor dames die wat voller willen lijken, maar dus niet als je juist slanker wil lijken.

Ah, de blazer. Ik heb er denk ik een stuk of 5 van in mijn kast liggen. Ik hou ervan! Je kunt er een zakelijke, formele look mee maken, maar hij kan ook heel goed bij een casual look. Deze van Espit is van satijn, wat heerlijk zit, maar kies gewoon een stof waar jij je lekker in voelt.

De skinny jeans is zo’n item die vele van jullie al in de kast hebben liggen, denk ik. Een goede jeans vinden is vaak erg lastig, maar als je hem eenmaal gevonden hebt zul je hem ook heel vaak dragen.

Een cropped pant, ofwel zo’n broek die nét iets korter is dan normaal. Tja, ik ben er eerlijk gezegd niet zo’n fan van. Het staat mij gewoon niet met mijn dikkere enkels en kuiten, maar kan wel heel erg leuk zijn.

Een fijn basic t-shirt kun je nooit genoeg hebben. Draag hem gewoon zo op een jeans, of onder een jasje of vest. Altijd handig om er een paar in je kast te hebben. Mijn ervaring leert dat duurdere shirts écht langer mooi blijven. Of je koopt gewoon een goedkope variant en koopt hem een paar keer opnieuw ;).

De formele blouse. Dat is dus het item waar ik het aan het begin van dit artikel al over had. Hoewel deze op de afbeelding hierboven anders is dan degene die ik in mijn kast heb hangen, is het wel ongeveer wat ik bedoel. Gewoon een basic (witte) blouse komt vaak goed van pas bij een formele gelegenheid zoals een sollicitatie of zakelijke afspraak.

Tenslotte de zijden blouse. Dit is vaak een behoorlijke uitgave, zijde is nou eenmaal niet goedkoop, maar hij zit heerlijk en is wederom tijdloos. Even sparen dus, maar dan heb je ook wat. De prijs van deze blouse vond ik trouwens erg meevallen; hij kost €59,90.

Alle items zijn te koop in de webshop van Esprit. De verzendkosten zijn maar €0,95! En retourneren is ook nog eens gratis.

Liefs, Laura

3 thoughts on “Perfect 10 by Esprit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.