Persreis naar La Coruña!

Categoriën Lifestyle, Personal

Als jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk in het vliegtuig naar La Coruña in Spanje, of ben ik net aangekomen. Ik mag namelijk via het PR Bureau van Vueling samen met een paar andere bloggers een paar daagjes deze stad verkennen! Dit wordt mijn eerste persreisje en ik heb er onwijs veel zin in!

Vanochtend zijn we om 7.20 vertrokken met het vliegtuig. Als alles goed gaat tenminste, want ik schrijf dit artikeltje natuurlijk vooruit ;). Na een korte overstap in Barcelona, vliegen we verder naar La Coruña. We komen dan rond 15.00 uur aan in het hotel en daarna maken we een city tour door de oude stad van La Coruña. Na het diner hebben we nog de gelegenheid om het uitgaansleven van La Coruña te verkennen, maar waarschijnlijk zijn we dan bekaf ;).

De volgende dag maken we na het ontbijt een fietstour langs de promenade en om 13.00 uur gaan we even lunchen. Na de lunch mogen we de middag zelf invullen. Dat wordt waarschijnlijk shoppen, want volgens de weersvoorspellingen wordt het zo’n 20 graden en dat vind ik toch een beetje te koud voor het stand. ‘s Avonds hebben we natuurlijk nog een diner en daarna hebben we weer de gelegenheid om de stad in te gaan.

De volgende ochtend vliegen we om 10.10 uur terug naar Amsterdam (weer met een tussenstop op Barcelona) en dan zijn we rond 18.00 uur weer op Schiphol. Uiteindelijk zijn we er dus maar 1,5 dag, maar ik heb er zin in!

La Coruna (Galicische en officiële naam: A Coruña), ligt in het uiterste noordwesten van Spanje en is de grootste stad van Galicië. Je vind er diverse kerkjes, musea en een gezellige boulevard. Wie van jullie is er al eens geweest? Mochten jullie nog tips hebben, dan hoor ik het graag! Die kan ik dan via de wifi in het hotel (hopelijk) op mijn telefoon lezen :). Een verslagje van mijn tripje naar La Coruña volgt natuurlijk!

Bron info + foto’s
Liefs, Laura

16 thoughts on “Persreis naar La Coruña!

  1. Ziet er mij een gezellig stadje uit! Ik verwacht natuurlijk een zeer uitgebreid verslag ;)

    Veel plezier met Silja en Serena!

    Xx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.