Bourjois Colorissimo Lip Palet ‘Nudes Dandy’

Categoriën Lippen

Oogschaduwpaletjes zie je maar al te vaak. Lippaletjes daarentegen, zie je veel minder. Gelukkig komt Bourjois met Colorissimo Lip Paletten. Er zijn vier varianten met ieder drie kleurtjes die je apart kunt dragen, of met elkaar kunt combineren! Ik heb het paletje ’04 Nudes Dandy’ en vandaag voor jullie de swatches en de review.


Komt het doosje je bekend voor? Dat kan heel goed, want het zijn dezelfde doosjes als die van de Trio Smoky oogschaduwpaletjes van Bourjois.

In ieder paletje zit een ‘centrale kleur’ (de kleur in het midden) die de inspiratie vormde voor de andere twee kleuren.

De roze kleur uit het paletje heeft een beetje een beige ondertoon en is echt een alledaags kleurtje.

De ‘centrale’ peachy kleur is mijn favoriet uit dit paletje. Wat een leuke kleur! Love it!

De chocoladebruine kleur vind ik iets minder, maar hij lijkt me perfect voor de getinte dames!

De lipsticks hebben een heerlijk romige textuur die lekker zacht aanvoelt op de lippen en gemakkelijk aanbrengt. Hierdoor blijven ze niet geweldig lang zitten, maar dat vind ik niet heel erg. Ze ruiken lichtjes naar vanille, maar de geur is niet overheersend. Ze zijn niet súperdekkend, maar er komt echt wel genoeg kleur vanaf om je lippen een leuk kleurtje te geven.

Ik vind het een hartstikke leuk paletje en ben ook benieuwd naar de andere drie varianten. Jammer dat iedere kleur maar 0,6 gram bevat (dus 1,8 in totaal), waardoor ze best snel op zullen zijn. Zeker je favoriete kleur! Ter vergelijking: een ‘normale’ lipstick bevat al gauw 3 – 4 gram.

Tip: voor een ‘plumping’ effect breng je de centrale kleur aan in het midden van je lippen en de donkere kleur, in dit geval de chocoladebruine kleur, aan de buitenkant. Zorg dat je de kleuren een klein beetje in elkaar laat overlopen, maar niet te veel. Hierdoor lijken je lippen optisch groter!

De Bourjois Colorissimo Lip Paletten zijn vanaf begin deze maand verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen voor €13,99 per stuk.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Bourjois Colorissimo Lip Palet ‘Nudes Dandy’

  1. Ik vind het ook wel een leuk palletje, maar ik zou ‘m zelf niet zo snel aanschaffen denk ik! Geef mij maar gewoon een lipstick “bullet”!

  2. Ziet er erg mooi uit, wat heb je trouwens mooie tanden! Ik vraag me wel af waarom Bourjois een oogschaduwkwastje in een lippaletje steekt, hihi ^^

    1. Ahh, dankjewel! Ja, die applicator werkt voor geen meter, hihi. Je kunt het beter met je vingers aanbrengen of, zoals ikzelf heb gedaan, met een lippenseel ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.