Catrice lipstick ‘210 Kiss Kiss Hibiskiss’

Categoriën Lippen

Het gebeurt niet vaak dat ik over één lipstick schrijf. Vaak laat ik er gelijk een paar uit dezelfde collectie zien, of van hetzelfde merk. Deze keer echter niet. Deze lipstick verdient het om een ‘eigen’ artikel te krijgen. Ik heb het over de Catrice lipstick ‘210 Kiss Kiss Hibiskiss’ uit de Ultimate Shine lijn. Het is een superfelle roze kleur, bijna fluoriserend! Een echte eye catcher en perfect voor een feestje, of een zomerse dag. En van Catrice, dus lekker budgetproof! Kijk mee naar de foto’s!

De lipstick

Swatch op hand

Zoals je misschien al gemerkt hebt, lijkt de kleur van Kiss Kiss Hibiskiss op iedere foto weer anders. Het was dan ook niet gemakkelijk om de kleur van deze lipstick goed vastgelegd te krijken. De kleur van bovenstaande swatches komt goed in de richting van de werkelijke kleur.

Hij is superdupercreamy. Echt een van de meest romige lipstickformules die ik ook gehad heb. Hierdoor voelt hij heerlijk zacht aan op de lippen, zoals een lippenbalsem, en droogt hij de lippen totaal niet uit. Wel blijft hij hierdoor niet zo lang zitten, maar dit vind ik niet heel erg. Ook is hij prima gepigmenteerd en heeft hij een mooie glossy finish.

Yes, ik ben superenthousiast over deze lipstick van Catrice. Het is mijn eerste lipstick uit de Ultimate Shine lijn van Catrice die ik probeer (normaal ga ik voor de Ultimate Colour lijn) maar zeker niet de laatste! Budgettoppertje!

Liefs, Laura

6 thoughts on “Catrice lipstick ‘210 Kiss Kiss Hibiskiss’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.