Outfit: Toppers Concert ‘The Love Boat Edition’ Marine Look

Categoriën Mijn Look

Gisteren ben ik met m’n moeder naar het concert van de Toppers geweest. Het was de eerste keer voor mij dat ik naar zo’n groot concert ging en wauw, het was echt enorm overweldigend! Wat een groot feest! Wat ik echt onwijs tof vond was dat echt bijna iedereen zich aan de dress code gehouden had: Glitters met marine blauw en wit. Sommigen waren helemaal uitgedost in compleet marine kostuum! Het leek wel carnaval ;). Ik hield het iets ingetogener, maar heb me wel zo veel mogelijk aan de dress code gehouden. Kijk mee naar mijn Marine Look!

Ik koos voor een lange witte top met donkerblauwe strepen, typisch marine. Daaroverheen droeg ik mijn felblauwe blazer van H&M. Ik besef me nu dat ik vergeten ben om mijn broek en schoenen te fotograferen, maar die waren ook niet echt bijzonder ;). Ik droeg een donkerblauwe broek en bruine platte laarsjes. De make-up heb ik heel naturel gehouden.

Om mijn nek knoopte ik een marine sjaaltje.

En natuurlijk droeg ik mijn nieuwe Noosa Amsterdam armband.

Mocht er volgend jaar weer een concert van de Toppers komen, dan wil ik zeker weer gaan! Zelfs als je de muziek niet echt geweldig vindt, is het nog een geweldig feest en superleuk om mee te maken. Glennis Grace was voor mij de topper van de avond. Ik vond haar al geweldig maar na gisteren nog meer. Wat een stem! Paul Turner was trouwens ook erg leuk, hij kreeg de zaal helemaal plat met ‘Just can’t get enough’. Paul de Leeuw was ook geweldig leuk trouwens! Hopelijk volgend jaar weer!

Liefs, Laura

10 thoughts on “Outfit: Toppers Concert ‘The Love Boat Edition’ Marine Look

  1. Wat leuk dat je naar de Toppers bent geweest, ik ben vorig jaar geweest en vond het toen ook helemaal super. Er hangt altijd zo’n leuke sfeer. Je outfit is echt heel erg leuk!

  2. Leuke outfit! Ben zelf ook een paar keer naar De Toppers geweest een paar jaar geleden, maar heb het er nu wel een beetje mee gehad eerlijk gezegd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.