Bourjois Vernis 1 Seconde ‘Rainbow Apparition’

Categoriën Nagels

Bourjois heeft haar Vernis 1 Seconde vernieuwd. De nagellak heeft nu een geltextuur wat zou zorgen voor een nog mooier resultaat. Ik heb de kleur ‘Rainbow Apparition’ die ik vandaag aan jullie laat zien.

 

Rainbow Apparition is een vrij transparante lak met regenboogglitters. Je kunt hem alleen gebruiken of over een andere lak aanbrengen.

De nagellak heeft een extra breed kwastje die in één keer heel je nagel bedekt. Behalve te duim, die lukte bij mij niet in een streek.

De geltextuur bevat siliconen die voor een mooie glans zorgen. Ik had drie laagjes nodig om deze lak dekkend te krijgen, maar dan heb je ook wat ;). De regenboogglitters vind ik prachtig! Ik had verwacht dat het met drie laagjes uren zou duren voordat de lak eindelijk droog zou zijn, maar dit viel me erg mee. Na 5 tot 10 minuten was de lak helemaal droog.

De nieuwe collectie Vernis 1 Seconde van Bourjois is verkrijgbaar vanaf begin deze maand bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen voor de adviesprijs van €8,50. Een flesje nagellak van Bourjois bevat 9 ml.

Liefs, Laura

26 thoughts on “Bourjois Vernis 1 Seconde ‘Rainbow Apparition’

    1. Ik lak meestal wel snel door. Ik doe een hand, vervolgens de nagels van de andere hand, wacht een minuutje en ga daarna weer verder met de tweede laag van de eerste hand.

      1. Dus al ik eerst 1 hand doe, dan de andere hand, dan 5 minuten wachten, dan hand 1, dan hand 2. Als ik 2 lagen heb gedaan dan is het na 5-10 minuten helemaal droog? Beide lagen?

        1. Niet bij alle nagellak natuurlijk, maar bij deze inderdaad wel. Het kan wat langer duren voordat de lak helemaal uitgehard is, maar dat heeft met de omstandigheden te maken. Koud/warm, hoe dik zijn de lagen etc. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.