M&M nails!

Categoriƫn Nagels

Oh my, I looooove M&M’s! Met pinda, chocolade of crispy, ik eet binnen no time een zak leeg als ik even niet oplet. Van gewone chocolade heb ik na een paar stukjes genoeg, maar M&M’s kan ik blijven eten. Toen ik deze foto op We Heart It zag, moest ik de M&M nagels natuurlijk ook maken. Zie hier het resultaat. Deze nail-art is ook uitermate geschikt voor mensen met korte nagels en ziet er op korte nagels misschien nog wel beter uit ook. Hij is misschien wat minder geschikt voor mensen die nagelbijten, want de verleiding om je tanden in je nagels te zetten, wordt alleen maar groter door deze M&M nails! ;)

Het is eigenlijk totaal niet moeilijk: zoek vijf verschillende kleuren nagellak bij elkaar in de kleuren van M&M’s. Ik ging voor groen, oranje, blauw, rood en geel. Bruin heb ik achterwege gelaten, net als alle ‘niet standaard’ M&M kleuren (zoals paars en roze. Ja die bestaan!). Ze zijn niet exact hetzelfde als de echt M&M kleuren, maar ze komen in de buurt. Lak iedere nagel een andere kleur.

Vervolgens maakte ik er met een dun kwastje een ‘m’ op. Dat was nog best lastig, zeker mijn rechterhand (ik ben rechts). Tenslotte een topcoat erover, en klaar! Deze nail-art is een echte eye catcher!

Hou jij ook zo van M&M’s? ;)

Liefs, Laura

25 thoughts on “M&M nails!

  1. Erg knap dat je het lettertype zo herkenbaar er op hebt gekregen door het na te tekenen… uh… lakken ;-) Je rechterhand is dan erg moeilijk inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.