Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat

Categoriën Nagels

Ik denk dat velen van jullie inmiddels wel de sneldrogende topcoats  en – drops kennen. Deze topcoats zorgen ervoor dat je nagellak lekker snel droogt. Handig voor ongeduldige mensen zoals ik. Wat ze echter vaak níet doen, is je nagellak uitharden. De lak is dan wel droog, maar nog niet hard en hierdoor kan hij alsnog gemakkelijk beschadigen. Ik heb nu een topcoat gevonden die ervoor zorgt dat mijn nagellak zowel sneller droog als uitgehard is: de Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat. En ik kan alvast zeggen: ik gebruik geen andere meer.

Wanneer ik mijn nagels gelakt heb zoals ik altijd doe (basecoat + kleurtje) wacht ik heel even (1 tot 2 minuten) en daarna breng ik de Insta-Dri topcoat aan. Daarna wacht ik weer even en is de lak helemaal droog. Na zo’n half uurtje à drie kwartier is de lak helemaal uitgehard en kun je gewoon weer alles doen. Ideaal!

Ik merk ook zeker dat de nagellak minder snel chipt en langer blijft zitten met deze topcoat erover.

Hij is heel vloeibaar en daardoor gemakkelijk aan te brengen. Ik heb van diverse mensen vernomen dat de substantie na een tijdje wel wat dikker wordt. Ik heb deze topcoat nu een paar maanden in gebruik en merk daar nu nog niets van, maar wellicht komt dat nog. Waarschijnlijk gebruik ik de topcoat zo vaak dat hij niet eens de kans krijgt om dikker te worden ;).

Yep, ik heb mijn nieuwe favoriete topcoat gevonden!

Sally Hansen is onder andere te koop bij Kruidvat, DA en Ici Paris XL. De Insta-Dri Anti-Chip Top Coat kost €11,95 maar ik had geluk en kocht hem bij de plaatselijke DA voor de helft van de prijs. 

Liefs, Laura

10 thoughts on “Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat

  1. Hij is inderdaad echt héél fijn, en hij doet wat hij belooft. Het enige nadeel is inderdaad het dik en stroperig worden van de lak. Ik heb er nu 2 gehad, die ik allebei heb kunnen weggooien omdat ze niet meer te gebruiken waren. Ik ben nu aan mijn derde bezig en ook die kan binnenkort weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.