Swatches KOH Elements

Categoriën Nagels

De nieuwe collectie van KOH, ‘Elements’, is gebasseerd op de vier oerprincipes waaruit onze wereld is opgebouwd en die de basis vormen van ons bestaan: aarde, water, vuur en lucht. De collectie bestaat uit zes nagellakjes en vandaag voor jullie de swatches van deze collectie.

De complete collectie

De kleur Cloudy is een witte kleur met lichte shimmering. Het verbeeldt de wolken die de wind doet waaien. Ik draag hier twee laagjes.

Het geelgroen van de kleur ‘Leaf’ is lekker fris en doet denken aan boomblaadjes die zonnestralen vangen. Hij bevat een kleine shimmer en dekt in twee laagjes.

Aarde is het stabiele element, dat staat voor structuur, stevigheid en kracht. De kleur ‘Earth’ is een mooie, chique bruine kleur met kleine shimmers. Erg leuk bij bijvoorbeeld een camel of kaki chino! Op de foto draag ik twee laagjes.

Vuur is het actieve element. Het staat voor passie, levenskracht, actie en daadkracht. ‘Fire’ is een mosterdbruine kleur waarin gele, gouden, groene en blauwe glitters zijn verwerkt. Ik draag hier twee dikke lagen.

Water is veranderlijk doordat het stroomt, vloeit en altijd in beweging is. KOH zocht de kleurinspiratie in de warme zeeën van onze aarde en creëerde de kleur ‘Mediterranean Sea’. Een mooie, creamy zeeblauwe kleur.

Lucht is beweeglijk en ongrijpbaar. Dit bracht KOH tot ‘Heavenly’: een zachte, romantische, oud roze creamy kleur.

Wat een prachtige, unieke kleuren! Deze kleuren zie je niet vaak bij andere merken en dat maakt KOH ook zo’n mooi, exclusief en luxe merk. Mijn favorieten van deze collectie zijn: Earth, Fire, Mediterranean Sea en Heavenly. Zowat de hele collectie dus, haha ;). Wat is jouw favoriet?

De KOH Elements collectie is verkrijgbaar vanaf begin deze maand bij de luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com voor €14,95 per stuk.

Liefs, Laura

23 thoughts on “Swatches KOH Elements

  1. Ik vind de laatste drie heel mooi!
    Vooral die allerlaatste! Echt een hele mooie nude kleur is dat zeg!

    De rest vind ik eigenlijk niet zo mooi!
    Beetje te veel ‘glans’ zit daar in voor mij denk ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.