essence ‘ready for boarding’

Categoriën Nieuwe Collecties

De zomer komt er weer aan en daarmee breekt ook het reisseizoen aan. Essence speelt daar mooi op in met de ‘ready for boarding’ trend editie. De collectie bevat praktische kleine reisproducten die je gemakkelijk mee kunt nemen op reis, in je handbagage of in je koffer. De Belgische dames hebben geluk, want de collectie is in België verkrijgbaar vanaf half juni t/m half juli 2012, in Nederland moeten we ietsjes langer wachten; de collectie zal hier verkrijgbaar zijn vanaf half juli t/m augustus 2012. Kijk mee naar de foto’s!

eyeshadow palette (€3,49)

Dit eyeshadow palette heeft een miniformaat en bestaat uit zes frisse en glanzende zomerse oogschaduwkleuren. Inclusief duo applicator. Verkrijgbaar in 01 beauty on tour.

2in1 kajal pencil (€1,49)

Potlood met twee contrasterende maar harmonieuze kleurcombinaties in bruin-grijs en geel-blauw. Verkrijgbaar in twee tinten 01 destination sunshine en 02 via airmail!

lip & cheek cream (€2,49)

Deze lip en cheek cream is aan te brengen op zowel de lippen als de wangen. Verkrijgbaar in 01 sending you kisses en 02 beauty on tour.

peel off base coat (€1,79)

De gloednieuwe peel off base coat is heel handig als je haast hebt. Na het aanbrengen wordt de witte textuur transparant en biedt de ideale basis voor je vakantienagellak. Om de nagellak te verwijderen, hoef je het er alleen maar af te trekken. Vervolgens kun je een nieuw laagje base coat aanbrengen en breng je daarna een andere hippe kleur nagellak aan. Je hebt nooit dus meer problemen met je nagellakremover bij het inchecken van je handbagage bij de securtity check-in. Verkrijgbaar in 01 carry me home!

nailpolish (€1,49)

De spanning stijgt: het waarschuwingslampje om je riemen vast te maken staat aan, de stewardess geeft de laatste veiligheidsinstructies en het vliegtuig rolt richting de startbaan. Een snelle blik op je nagels en je weet het zeker: ja ik ben klaar voor deze vakantie! De vijf ultra-glossy nagellakken met een goede dekking en trendy kleuren zorgen niet alleen voor sensatie in het vliegtuig, ze brengen je ook in de perfecte strandstemming! Verkrijgbaar in 01 sending you kisses, 02 beauty on tour, 03 exits on your right, 04 via airmail! en 05 destination sunshine.

cosmetic bag (€2,49)

Ik pak mijn tas en neem mee….dit schattige cosmeticatasje in reisdessin! Al je reismake-up en favoriete producten kun je nu veilig in je koffer stoppen. Verkrijgbaar in 01 carry me home!

luggage tag (€2,29)

Een zonrijke bestemming, tijd om naar je favoriete vakantielocatie te gaan! Het enige wat ontbreekt is je koffer…de ene zwarte koffer na de andere komt voorbij op de baggageband, maar met dit stijlvolle donkerblauwe kofferlabel hoef je je geen zorgen meer te maken dat je je koffer kwijtraakt! Verkrijgbaar in 01 carry me home!

hand & body wipes (€1,29)

Behoefte je even op te frissen? Dan bieden deze fantastische hand & body wipes in handige hersluitbare verpakkingen uitkomst. 15 vochtige doekjes voor je gezicht en lichaam, zodat je fris blijft tijdens het reizen. Met een zomerse, fruitige granaatappelgeur. Verkrijgbaar in 01 destination sunshine.

Ik ga deze zomer naar Spanje en naar de westkust van de Verenigde Staten. Een paar van deze producten zullen zeker van pas komen, zoals de hand & body wipes. Altijd handig om je even op te frissen! Ook ben ik best wel benieuwd naar de peel off base coat en de nagellakkleurtjes zien er ook wel vrolijk uit!

Wat vind jij van de ‘ready for boarding’ trend editie van essence?

essence “ready for boarding” is verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf half juni t/m half juli 2012 in België en bij Kruidvat en Trekpleister vanaf half juli t/m augustus 2012 in Nederland.

Liefs, Laura

10 thoughts on “essence ‘ready for boarding’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.