Miss Dior Eau de Parfum

Categoriën Parfum

Van de geur ‘Miss Dior’ zijn vele varianten. Zo veel dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik had van een aantal mensen gehoord dat de geur Miss Dior erg lekker zou zijn. Maar ja, welke bedoelden ze dan? Ik besloot om ze allemaal zelf maar te gaan ruiken in de parfumerie. Ik stapte samen met mijn moeder de ICI Paris XL binnen, want ik mocht iets uitzoeken voor mijn verjaardag. Van tevoren had ik bedacht dat ik een nieuwe flacon van Viva La Juicy van Juicy Couture wilde, want die was bijna op, maar eenmaal binnen was ik toch wel erg benieuwd naar al de Miss Dior geuren. Ik heb ze allemaal geroken: Miss Dior Cherie, Miss Dior Eau Fraîche, Miss Dior Originale, de eau de toilette, de eau de parfum en ga zo maar door. Uiteindelijk was er geen twijfel over mogelijk: Miss Dior Eau de Parfum (EdP) is mijn geur.

Neem nou alleen al de prachtige flacon. Mooi, chique, elegant en met een schattig strikje.

De flacon straalt wat mij betreft echt luxe uit. Hij staat ook prachtig in mijn kastje met parfums, op een donkere plek natuurlijk.

Mooi dat logo van Christian Dior op de dop!

Miss Dior EdP is een bloemige geur, maar hij opent heel fris en fruitig. Het hart bevat de heerlijke noten van patchoeli en jasmijn en de basis bestaat uit musk. Verder ruikt hij ook wat zoetig naar aardbeien en gecarameliseerde popcorn.

Het is niet altijd gemakkelijk om een parfum te omschrijven. Een parfum reviewen vind ik dan ook best moeilijk. Ik kan alleen maar zeggen dat deze geur echt de moeite waard is om even te gaan besnuffelen bij de parfumerie. Hij behoort tot mijn favorieten, en dat gebeurt niet zomaar. Misschien hou jij meer van de frisse variant, Miss Dior Eau Fraîche, of van één van de andere varianten. Er is zo veel keus dat ik er bijna van overtuigd ben dat er voor iedere vrouw wel een ‘Miss Dior’ is die bij haar past.

Miss Dior Eau de Parfum is verkrijgbaar bij de betere parfumerie en kost €57 voor 30 ml, €85 voor 50 ml en €120 voor 100 ml.

Liefs, Laura

21 thoughts on “Miss Dior Eau de Parfum

  1. Ik had deze geur een aantal jaar geleden en was er helemaal verliefd op, tot ik ‘m uit m’n handen liet vallen op de vloer in de gang…. (*huil*)

  2. Dit is inderdaad een heerlijke geur! Ik gebruik heb nu al bijna 3-4 jaar. Ik moet wel toegeven: op dit moment ben ik heb toch een beetje ‘beu’. ^^

  3. Dit is ook één van mijn alltime favorites! Drie jaar geleden kocht ik in NY in een spontane bui de Eau de toilette en was daar al verliefd op. Met kerst kreeg ik toen de EdP en die is ook al zo lekker! En de flesjes zijn zo schattig, zelfs het doosje er omheen heb ik nog lange tijd bewaard..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.