Behind The Scenes: April 2012

Categoriën Personal

En toen was het al weer mei! Wat gaat de tijd onwijs snel. Tijd voor een nieuwe ‘Behind The Scenes’ dus, waarin ik jullie een kijkje geef in mijn leven achter de schermen van Beauty Addicts. Eind maart was ik jarig en dat kon qua planning niet meer bij de Behind The Scenes van maart, vandaar dat jullie de foto’s daarvan in deze Behind The Scenes van april zien. Verder wederom veel food foto’s, foto’s van perspresentaties, feestjes en nog veel meer.

30 maart was ik jarig en dit was mijn verjaardagstaart. Gekocht bij de HEMA en ik zag dat hij werd aangeslagen als ‘kindertaart meisje’, maar ik vind hem hoe dan ook tof! En hij was erg lekker :).

Van mijn ouders kreeg ik deze EDP Miss Dior. Heerlijk, ik ben verliefd op deze geur! Hier komt nog een apart artikel over. Verder ga ik voor mijn verjaardag nog een keertje shoppen met mijn moeder :).

WOOHOO! Dit cadeau kreeg ik van mijn vriend. Superleuk gemaakt! Ik wil al zó lang heel graag naar Londen en nu gaan we dan eindelijk! We gaan waarschijnlijk ergens in september. In ieder geval ná de Olympische Spelen.

Vriendin Lonneke is een dag na mij jarig en maakte deze überschattige cupcakes!

China Glaze ‘Prism’ op m’n nagels, love it!

Mijn vriend en ik vierden onze verjaardagen samen omdat we vlak na elkaar jarig zijn en onze vriendengroep grotendeels overlapt. Ik maakte heel veel hapjes, waaronder deze cupcakes en cake pops.

Wat is een paasontbijt zonder lekker eitje? Mèt mooie paassticker natuurlijk ;)

Nagelstickers van essence met luipaardprintje. Ze bleven helaas niet zo lang zitten…

Waaah! 1000 Bloglovin’ followers! Wat een mijlpaal! Allemaal hartelijk dank voor het volgen! Natuurlijk komt er een winactie aan om dit te vieren. Nog even geduld… :)

Met vriendje naar de bioscoop. Het was echt onwijs lang geleden dat we samen, met z’n tweeën, iets leuks hadden gedaan. We gingen naar American Pie The Reunion. Een aanrader als je de eerste drie American Pie films ook leuk vond, en de delen daarna een stuk minder. Het is namelijk weer met de oude vertrouwde cast en vertrouwde American Pie grappen. Ik vond hem erg leuk! De eerste film die mijn vriend en ik samen zagen was trouwens ‘American Pie The Wedding’, op onze eerste echte date!

Ik ben begonnen met Start To Run. Hopelijk houd ik het vol, maar ik merk dat ik er echt geen tijd voor heb als ik heel druk ben. Ik loop achter op schema! Vaak heb ik net na het avondeten wel tijd, maar hardlopen net na het eten is geen goed idee heb ik gemerkt. Ik krijg gegarandeerd steken in mijn zij. Maar het komt vast allemaal wel goed :).

Ik was bij de opening van het LUSH filiaal in Utrecht. Wat een prachtige winkel! Heel groot en ruimer dan de andere filialen waar ik geweest ben. Veel producten staan in open kastjes in plaats van op planken. Het is het fijnste filiaal van LUSH waar ik tot nu toe binnen ben geweest. Te vinden in Utrecht dus, aan de Steenweg 46-48.

Met vrienden had ik een gezellige high tea. Iedereen had iets gemaakt en nam dit mee om op te eten. Ik maakte macarons en scones :).

Ik was bij de lancering van een nieuw huidverzorgingsmerk: Etat Pur. Een Frans merk dat in Frankrijk ook al heel bekend is en nu de Nederlandse markt wil veroveren. Het is niet in de winkel te koop maar alleen via de website en dat scheelt behoorlijk in de prijzen. Nu is het heel erg betaalbaar! Ik was erg onder de indruk en jullie zullen er zeker meer over lezen hier op Beauty Addicts. Binnenkort lees je meer over de achtergrond van dit merk en later zal er ook nog een review over enkele producten online verschijnen. Heb ik je nu al nieuwsgierig gemaakt? Check dan even www.etatpur.nl.

Heerlijke combi: merengue met slagroom en rood fruit :)

De dag voor Koninginnedag, 29 april, was mijn moeder jarig. Dit jaar werd ze 50 en hadden we een groot feest! Van mijn broer(tje) en mij heeft ze twee grote canvassen gehad met foto’s van ons. Dat wilde ze al zo lang! Het feest was erg geslaagd, dus ik zeg: vanaf nu ieder jaar! ;)

Dat was, in een notendop, mijn maand april. Tot volgende maand!

Liefs, Laura

19 thoughts on “Behind The Scenes: April 2012

  1. Zo! die taartjes zien er lekker uit! :D
    Die China Glaze Prism heb ik ook, die is zo mooi! Hij blijft bij mij ook super lang zitten zonder te chippen! <3

  2. Zulke artikels zijn altijd leuk :) die versnaperingen bij de high tea zien er echt zoooo lekker uit :D
    Gefeliciteerd met de 1000 volgers trouwens! (1025 ondertussen!)

  3. Wat een leuke foto’s! Nog van harte met de 1000 followers (al had ik je al gefeliciteerd op Twitter volgens mij) Mooie foto van jou en je moeder en ik krijg trek van al die lekkere en mooie cupcakes!! :-D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.