essence 2-in-1 eyeliner pen

Categoriën Ogen, Testjes

Ik ben echt geen expert in het aanbrengen van eyeliner. Naast dat ik het niet gemakkelijk vind om aan te brengen, ben ik ook nog altijd op zoek naar hoe ik het best een ‘winged’ eyeliner kan zetten. Maar oefening baart echt kunst, want het gaat steeds beter. Deze eyeliner pen van essence leek me hartstikke handig. Het is een soort ‘stift’ waarmee je gemakkelijk een lijntje zou moeten kunnen zetten. Ik probeerde hem uit.

De stift heeft twee uiteinden: een met een dunne stift, en aan de andere kant een dikkere.

De dunne stift heeft een spitse punt waarmee je heel precies kunt werken. De dikkere stift is schuin afgesneden en hiermee kun je een opvallende dikke lijn zetten.

Hierboven zie je de swatches. De dikkere stift is veel zwarter dan de dunne. Best vreemd eigenlijk, want zo vaak heb ik de dunne stift nog niet gebruikt. Zou hij na zo’n 3 keer gebruiken al op beginnen te raken, was de inkt nog niet goed doorgedrongen in de stift of heb ik gewoon een ‘misbaksel’ gepakt? Ik weet het niet. Het is hoe dan ook wel een beetje jammer en vreemd.

De essence 2-in-1 eyeliner pen werkt erg fijn. Met de dunne stift kan zelfs een eyeliner noob als ik nog een lijntje zetten. Je kunt er heel precies mee werken! Hij blijft helaas niet goed zitten. Eén veeg over de eyeliner en hij is zo goed als verdwenen. Ook is hij aan het einde van de dag een beetje vervaagd, en dat terwijl ik niet eens echt vettige oogleden heb.

Kortom, zo’n stift werkt hartstikke fijn, maar ik ga toch liever voor een variant die beter blijft zitten én diepzwart van kleur is.

De essence 2-in-1 eyeliner pen is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,99.

Liefs, Laura

8 thoughts on “essence 2-in-1 eyeliner pen

  1. Wat helpt is om hem met de kant die je veel gebruikt(meestal de dunne kant) naar beneden te houden. Ik heb mijn kwasten en eyeliner pennen in een beker staan. En mijn eyeliner pennen staan op hun kop zodat de inkt er goed in loopt. Wel oppassen dat er geen grote druppels aan komen te hangen, heb ik bij deze nog wel eens last van..

    Bij mij is hij dan wel mooi diep zwart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.