Travelling light: mini’s en proefjes mee op (mini)vakantie!

Categoriën Tips & Tricks

Voor de persreis naar La Coruña waar ik op dit moment aan het genieten ben, werd aangeraden om alleen handbagage mee te nemen aangezien we een (korte) overstap hadden op Barcelona en we uiteindelijk maar 3 dagen weg waren. Travelling light dus. Het was voor mij een uitdaging om zo weinig mogelijk mee te nemen. Wanneer ik een nachtje logeer bij iemand neem al een complete weekendtas vol mee. Eén van de dingen waar ik flink wat ruimte op bespaard heb, is mijn toilettas met beautyproducten. Kijk mee naar een aantal producten die ik mee nam in mijn toillettasje.

Omdat ik alleen handbagage meenam, moest ik ook nog letten op vloeistoffen. De verpakking mocht niet meer dan 100 ml vloeistof bevatten en alles moest in een hersluitbare doorzichtige zak zitten met een maximuminhoud van 100 cc.

Van parfum nam ik daarom een sample mee die ik ooit eens kreeg bij ICI Paris XL. Daar kun je best een paar keer mee doen. Mijn dagcrème (met SPF) mengde ik met een beetje foundation en deed ik in een klein potje, zodat ik een getinte moisturizer had. Verder nam ik nog een kleine mascara mee van Yves Saint Laurent, die in de Glossybox van april zat.

Ook had nam ik handige mini’s mee van shampoo (Guhl), conditioner en douchegel.

De zonnebrand die ik meenam kwam van Etos en bevatte 75 ml, maar van zo iets heb je ook best veel nodig en zijn dan ook bijna geen mini’s te verkrijgen. Ook nam ik nog een heel klein tubetje met factor 50 mee.

Ik heb thuis een hele lade vol liggen met allemaal proefjes uit tijdschriften, mini’s en sampletjes die ik bij een bestelling of aankoop gekregen heb. Als ik nu een weekendje weg ga, of ergens ga logeren, dan neem ik vaak een paar van die mini’s en proefjes mee. Dat scheelt een hoop ruimte! Natuurlijk kun je zelf ook je favoriete producten overpotten in kleine reisflesjes en -potjes.

Happy (light) travelling en een fijne reis!

Liefs, Laura

8 thoughts on “Travelling light: mini’s en proefjes mee op (mini)vakantie!

  1. ooooh alleen handbagage…. ik vind dat je goed geslaagd bent! ik heb thuis ook heel veel mini’s, maar ik neem ze meestal naast fullsize producten mee :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.