Budget Tip: Side Cross Necklace (€5,90)!

Categoriën Accessoires

Steeds vaker zag ik meiden lopen met een kettinkje met diagonaal kruisje. Hoe vaker ik hem zag, hoe leuker ik hem vond. Ik wilde er ook één! Even ronstruinen op internet en ik had er zo al een aantal gevonden. Deze waren eigenlijk allemaal van echt zilver, met bijbehorende prijs. Nu is zilver niet echt heel duur, maar ik was eigenlijk op zoek naar een goedkoop exemplaar. Ik vond het zonde om een zilveren kettinkje te bestellen als later blijkt dat het gewoon een trend of bevlieging van me was. Totdat ik vorige week via de Facebookpagina van InMyDresser zag dat zij nu ook budget varianten verkochten! Een side cross necklace voor maar €5,90! Dat was precies wat ik zocht.

De side cross necklace is ook zeer geliefd bij celebrities. Ik heb onder andere Vanessa Hudgens, Miley Cyrus, Jennifer Lopez en Kourtney Kardashian al met zo’n kettinkje gespot. Deze side cross necklace van In My Dresser is onderdeel van de IMD budget lijn, met trendy sieraden voor een klein prijsje. Er zijn trouwens ook armbandjes en oorbellen met kruisjes verkrijgbaar bij In My Dresser.

De lengte van de ketting is ongeveer 46 cm en het kruisje is 2 cm groot. Ikzelf heb de ketting iets ingekort omdat ik hem zo mooier om mijn hals vond. De side cross necklace is verkrijgbaar in verschillende varianten: goudkleurig, zilverkleurig en zwart. De eerste twee zijn op dit moment uitverkocht, maar volgende week komen ze weer binnen. Ik vind het kettinkje echt geweldig leuk voor deze prijs en ga ook zeker de goudkleurige variant bestellen zodra deze weer binnen is. En misschien ook nog wel een armbandje!

Ik draag de ketting een beetje schuin, maar soms ook gewoon recht. Je kunt hem natuurlijk gewoon dragen op die manier die jij het leukst vindt!

Oh, en nog een tip: als je een item van InMyDresser met je vrienden deelt op Facebook (via de speciale knop) dan krijg je een code voor 15% korting! En de verzendkosten? Die zijn maar €1,95!

Happy shopping!

Liefs, Laura

10 thoughts on “Budget Tip: Side Cross Necklace (€5,90)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.