Actiekrant.nl

Categoriën Advertorial

Ik denk dat jullie inmiddels wel bekend zijn met de diverse kortingssites waar je handige kortingscodes kunt scoren voor je online aankopen. Maar nu is er iets nieuws: op Actiekrant.nl vind je kortingsbonnen voor ‘offline’ acties bij jou in de buurt! Lees verder voor meer info over dit leuke initiatief.

Hoe werkt het?

Lokale ondernemingen uit elke stad kunnen gratis acties op Actiekrant.nl plaatsen. Zo kan bijvoorbeeld de bakker op de hoek een kortingsbon op Actiekrant.nl plaatsen waarmee je het tweede croissantje gratis krijgt. Jij print vervolgens de bon uit, gaat naar de bakker en geniet van je gratis tweede croissantje. Zo zijn er meer lokale acties op een rij te vinden. Denk aan drogisterijen, kledingwinkels, recreatie (het zwembad of de sportschool) en horeca ondernemingen.

Ikzelf woon in Breda en heb natuurlijk gelijk even op Actiekrant.nl gekeken voor acties bij mij in de buurt. Omdat de site net nieuw is, staan er nog niet heel veel acties en winkels op de website, maar ik heb toch al leuke aanbiedingen kunnen vinden. Zo staan er nu kortingsbonnen op voor o.a. McDonald’s, Hunkemöller en Kruidvat. Een paar van deze aanbiedingen kende ik al, omdat ik bijvoorbeeld de kortingsbonnen in de brievenbus had gehad, maar een aantal waren ook nieuw voor mij. Op dit moment mis ik nog de écht lokale aanbiedingen, zoals die van de bakker op de hoek. Nu vind je er vooral kortingscodes voor grote landelijke acties/ketens die bij mij in de buurt zitten, wat natuurlijk altijd handig is maar daarvoor hadden we al de andere kortingssites.

Ook erg handig trouwens: de tabbladen shops & spots, koopzondagen en dagdeals. Onder het tabblad shops & spots vind je een overzicht van winkels in jouw stad, onder koopzondagen vind je een mooi overzicht met data wanneer het koopzondag is en welke winkels er open zijn en onderder het tabblad dagdeals vind je lokale dagaanbiedingen.

Ik vind het in ieder geval een heel leuk initiatief en hoop dat er snel meer lokale acties te vinden zijn!

Liefs, Laura

1 thought on “Actiekrant.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.