Shoplog Haarlem

Categoriën Fashion, Lifestyle, Personal

Vorige week vrijdag ging ik lekker een dagje shoppen met mijn moeder. Even een dagje weg van alle drukte rondom mijn scriptie en tentamens. Van veel mensen hoorden we dat Haarlem een leuke shopstad was, en aangezien we daar nog nooit geweest waren, besloten we om daarheen te gaan. En de tipgevers hadden gelijk: wat is Haarlem een ontzettend leuke stad om te shoppen! Naast de bekende grote winkelketens als Mango, V&D en Sephora, zitten er ook een hoop leuke boetiekjes. We zijn allebei goed geslaagd en gaan zeker nog eens terug. Kijk mee naar mijn aankoopjes!

Hetgeen waar ik het meest blij mee ben is denk ik wel het Urban Decay Naked 2 oogschaduwpalet. Eindelijk heb ik hem dan! Als een kind zo blij liep ik er de winkel mee uit. Hij kost normaal 45 euro, maar je kreeg op alles standaard 15% kassakorting en dus heb ik er ‘maar’ €38,25 voor betaald. Nog veel geld natuurlijk, maar voor 12 oogschaduws valt het eigenlijk nog wel mee. En ookal hebben jullie dit palet waarschijnlijk al op heel veel andere blogs voorbij zien komen, binnenkort verschijnt er ook hier op Beauty Addicts een uitgebreid artikel over.

Mijn moeder en ik delen samen de Too Faced Shadow Insurance oogschaduwbasis, omdat we het allebei de fijnste oogschaduwbasis ooit vinden. Helaas was ons vorige exemplaar aan de achterkant opengebarsten en uitgedroogd. Die konden we dus weggooien. Bij Sephora zagen we dit setje van Too Faced liggen, wat normaal €40,60 kost maar nu een 50% kortingsticker had. Alleen de oogschaduwbasis kost al rond de €18,00 en nu hadden we voor een paar euro meer nog een mooi oogschaduwpalletje erbij, dus namen we dit setje.

Bij Gim-Mix zag ik deze geweldige Isabel Marant look-a-like sneaker wedges (of zijn het wedge sneakers?), waar ik al een tijdje naar op zoek was. Tsja, je moet er van houden, maar ik vind ze geweldig! Toen ik zag dat ze maar €29,99 waren, heb ik ze snel gepast. Maat 41 paste gelukkig nèt. Ze zitten trouwens erg lekker. Comfortabel als sneakers, maar wel met de voordelen van een hak (langer zijn, slankere benen, kontlift en betere houding). Love them!

Ook zag ik koraalkleurige ballerina’s, waar ik al erg lang naar op zoek was. Superleuk voor de zomer en met stevige zool. Omdat ik ze nog niet heb kunnen inlopen, zijn ze bij de hiel nog een beetje pijnlijk. Ik stopte er van die anti-slip-gel-dingen in om het iets comfortabeler te maken ^^. De ballerina’s waren €14,99.

Tenslotte kocht ik bij Mango nog een donkere jeans (model Anya, nu in sale voor €24,95). Niet erg speciaal, maar ik ben er wel erg blij mee want een goede jeans vinden is zo makkelijk nog niet!

Dit waren mijn aankoopjes van onze shoptrip in Haarlem. Haarlem is superleuk om eens te gaan shoppen. Oh, en als je daar lekker wil lunchen dan is Metzo een echte aanrader!

Liefs, Laura

20 thoughts on “Shoplog Haarlem

  1. Leuke shoplog! En wauw wat zijn die ballerina’s gaaf. Ben pas nog in Haarlem geweest, dus wel balen dat ik ze niet gezien heb.. Kwamen deze nou ook van Gim-mix?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.