Tips voor een fashionable EK!

Categoriën Accessoires, Fashion

Jongens, wat een nederlaag afgelopen zaterdag. Wie had gedacht dat het Nederlands voetbalelftal zou verliezen van Denemarken? Maar geef de moed niet op! Oranje kan nog door naar de volgende ronde en maakt dus nog steeds kans op de Europese titel. De oranjegekte is inmiddels helemaal losgeslagen en ook hier op Beauty Addicts ontkom je er niet aan ;). Heb je nog geen oranje outfit of kun je wel wat last-minute tips gebruiken? Lees dan snel verder!

Aan oranje jurkjes geen gebrek dit jaar. De drie populairste jurkjes van dit jaar:

De Winning Ways Dress van Supertrash

De V-Dress van Bavaria

Het jurkje van de Modemeisjes

Mijn favoriet is die van Supertrash en die heb ik dan ook gekocht. Hij is verkrijgbaar bij Albert Heijn en via de webshop voor €9,99. Helaas was hij hier de eerste dag al gelijk uitverkocht, maar gelukkig heeft een vriendin van mij er nog een aantal kunnen scoren bij een filiaal bij haar in de buurt. Later bleek overigens dat de jurkjes gewoon weer aangevuld werden. Het leuke aan dit jurkje is dat je hem op verschillende manieren kunt dragen. Het is een variant op de ‘thousand ways dress’ van Supertrash, die €69,95 kost. Volgens Supertrash eigenaresse Olcay Gulsen is de kwaliteit van deze goedkope Winning Ways Dress echter niet te vergelijken met die van de Thousand Ways Dress. Dat wil overigens niet zeggen dat de kwaliteit van de Winning Ways Dress slecht is. Ik moet zeggen dat ik in ieder geval erg tevreden ben over de kwaliteit van dit EK-jurkje.

Met een jurkje ben je er natuurlijk nog niet. Je EK-outfit maak je helemaal af met leuke accessoires en make-up. Zo heeft Etos een ruim assortiment aan EK accessoires. Wat dacht je van dit leuke armbandje voor maar €1,99!

Ook erg leuk: nagelstickers met een leeuwtje (€2,99)! Blijven alleen bij mij, ook met topcoat, helaas niet zo goed zitten. Maar goed, er zitten 52 stickers in een pakje dus je kunt er gewoon een andere op plakken als hij loslaat ;).

En niet te vergeten: oranje lipstick! Dit is nummer 114 van de Etos ColourCare lipsticks (€2,89). Klik hier voor het complete Etos EK assortiment.

Zit jij in je oranje outfit voor de buis tijdens het EK of hou je er juist helemaal niet van?

Liefs, Laura

15 thoughts on “Tips voor een fashionable EK!

    1. Ja het is één maat, maar hij rekt echt heeeeel veel mee. Heb via Twitter vernomen da zelfs zwangere vrouwen hem passen.

  1. Oranje outfit’s… Hm, nopp! Ik ben er gek op, maar mijn portemonnee laat het voor kleding echt eventjes niet toe, aha! Alleen ik zit echt voor de buis als onze Nederlandse helden moeten voetballen! Vlaggetjes op de wangen, oranje nagellak & lipstick. Laat het feest beginnen, haha! :D

  2. Ik ben niet zo heel erg van de oranje outfits… ook omdat ik er gewoon niet in pas ;)
    Oranje nagellak dan weer wel! Eens kijken wat ik voor woensdag ga doen….

  3. ja het lijkt wel of de voetbal toernooien ieder jaar leuker worden met al die outfits, make up en andere goodies! Nu hopen dat nederland het nog even vol houd, kunnen wij ons blijven optuigen!

  4. Het jurkje van Supertrash is leuk! Ik heb zelf de thousend ways dress… En inderdaad one size fits all want ik paste ‘m ook toen ik zwanger was ;) x

  5. Leuke jurkjes. Ik vind ‘het jurkje van de Modemeisjes’ wel een beetje slutty (als ik dat zo mag zeggen). Het is een jurkje dat je echt moet staan. Ik heb zelf het oranje Bavaria jurkje met het gevlochten rood/wit/blauwe vlechtje. Die kan je ook gewoon als shirt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.