SOAP Signature Facial

Categoriën Huidverzorging

Vorige week bracht ik een bezoekje aan de SOAP Treatment Store in Den Haag voor een heerlijke behandeling. Ik onderging SOAP’S Signature Facial, de klassieker waarbij je een huidanalyse krijgt en de SOAP specialist je advies en tips geeft om je huid in topconditie te krijgen en te houden. De facial wordt precies aangepast aan jouw persoonlijke wensen en aan wat jouw huid nodig heeft. Ik had deze behandeling graag voor jullie willen filmen, maar helaas is mijn videocamera vorige week gestolen. Ik kan er niet veel over uitweiden, want het onderzoek loopt nog, maar het kan dus even duren voordat er weer filmpjes verschijnen hier op Beauty Addicts. Ik hoop op jullie begrip. Toch wil ik mijn ervaringen met SOAP’S Signature Facial graag met jullie delen, maar foto’s maken tijdens zo’n behandeling is nou niet bepaald gemakkelijk. Daarom een verslagje met sfeerfoto’s dat hopelijk ook tot de verbeelding spreekt.

Ik werd ontvangen met een kopje thee en een koekje. Ik vulde een ‘intake’ formulier in waar ik op aan kon geven of ik speciale wensen of problemen had en wat mijn verwachtingen waren van de behandeling. Vervolgens werd ik door Maria, een hele aardige vrouw met Duits accent, meegenomen naar de ruimte waar de behandeling zou plaatsvinden. De behandelruimte straalde één en al rust uit. Een mooie, schone (!) witte ruimte met paarse accenten. Leuk detail: de orchidee op de behandelstoel. Een orchidee staat onder andere voor schoonheid. Op de achtergrond speelde rustgevende ‘zen’ muziek, wat op mij een ontspannende werking had.

Voor mijn huid werden allemaal producten van Dermalogica gebruikt. Ik had al enorm veel positieve dingen over dit merk gehoord, maar had ze zelf nog nooit geprobeerd. Ik kan jullie vertellen: na deze behandeling ben ik verliefd geworden op Dermalogica. Wat een heerlijke producten! Zo zacht, voedend en hydraterend. Het zijn denk ik de fijnste producten die ik geprobeerd heb. Helaas zijn ze wel prijzig, maar gelukkig heeft SOAP regelmatig fijne aanbiedingen. Ik wil absoluut een aantal producten van Dermalogica aanschaffen die tijdens deze behandeling gebruikt zijn, maar om ze allemaal te kopen, gaat me iets te ver.

Maria begon met het reinigen van mijn huid. Dit deed ze met de PreCleanse. Een superzachte reiniger op oliebasis. Hij verwijdert onder andere talg, zonnefilters en waterproof make-up. Door water toe te voegen verandert het in een melkachtige emulsie die al deze resten op vet-basis opneemt. Hierdoor kan de cleanser die je hierna gebruikt beter doordringen in de huid om alle vuilrestanten op waterbasis te verwijderen.

Tijdens de huidanalyse merkte Maria op dat mijn huid hier en daar wat droog was, maar ook dat de barrière enigszins verstoort was en dat mijn huid behoorlijk onrustig en gevoelig was. Ik vertelde dat ik nieuwe huidverzorgingsproducten aan het testen was en dat ik al merkte dat ik er puistjes van kreeg. De producten die Maria ging gebruiken waren vooral gericht op het kalmeren, voeden en herstellen van mijn gevoelige huid.

Ze gebruikte de Ultra Calming Cleanser om mijn huid te kalmeren en goed te reinigen. Ook scrubte ze de huid met de Daily Microfoliant. Wat voelde deze scrub heerlijk zacht aan op mijn huid! Daarna verwijderde ze de onzuiverheden en epileerde ze mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen zijn trouwens nog nooit zo pijnloos geeplileerd! Ik merkte er bijna niets van.

Nu was het tijd om echt te ontspannen. Ik kreeg een heerlijke massage waarbij mijn gezicht, hals, nek en decolleté gemasseerd werden. Ja, nu was ik echt ontspannen.

Daarna werd het Oatmeal mask bij mij aangebracht, dat helaas alleen beschikbaar is voor behandelingen in salons. Jammer, want wat was dit een heerlijk masker! Loved it! Tijdens het intrekken van het masker kreeg ik nog een voetmassage. Dit had ik nog nooit eerder gehad, maar ik vond het erg prettig.

Als gezichtsverzorging bracht ze het Ultra Calming Serum aan (heel fijn!). Als dagcrème raadde ze mijn de Redness Relief aan, om de huid te kalmeren en omdat ik op mijn wangen een lichte vorm van couperose heb. Deze crème is groen van kleur, wat de roodheid camoufleert. Verder bracht ze nog de Total Eye Care aan, een prima oogcrème om mee te beginnen, en een zonbescherming.

En toen waren er al weer 75 minuten voorbij. Wat gaat de tijd toch snel als je zo’n behandeling krijgt. Mijn huid voelde na de behandeling perfect aan! Weer helemaal in balans, gevoed, gehydrateerd en superzacht. Ik kan SOAP’S Signature Facial absoluut aanraden. Ik begrijp dat het niet voor iedereen mogelijk is om iedere 6 weken te gaan, zoals wordt aangeraden, maar het is echt heerlijk om een keertje zo’n behandeling te ondergaan. Kan je huid wel een oppepper gebruiken of wil je even heerlijk ontspannen? Bij SOAP ben je aan het goede adres.

Kijk voor meer informatie, het menu van SOAP, prijzen, locaties en de online shop op www.soaptreatmentstore.com.

Liefs, Laura

8 thoughts on “SOAP Signature Facial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.