Clinique Chubby Stick #15 ‘Pudgy Peony’

Categoriën Lippen

Alweer bijna 1,5 jaar geleden kwam Clinique met de Chubby Sticks. Deze Chubby Sticks, die me gelijk deden denken aan de dikke viltstiften of vetkrijtjes van vroeger, zitten tussen een lippenbalsem en lipstick in. Voor de zomer heeft Clinique een aantal nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment, waaronder deze heerlijk zomerse kleur ‘Pudgy Peony’, die ik vandaag aan jullie laat zien.

Pudgy Peony is een paarsroze kleur waar ik gelijk al helemaal vrolijk van wordt. Je kunt de kleur goed opbouwen, wat ik erg fijn vind. Wil je een subtiel kleurtje op je lippen? Dan breng je gewoon één laagje aan. Wil je wat meer kleur? Dan breng je gewoon meerdere laagjes aan. Easy peasy.

Als de punt van de stick op is, hoef je hem gelukkig niet te slijpen. Aan de onderkant kun je hem gewoon omhoog draaien!

Op bovenstaande swatch heb ik de kleur opgebouwd (3 laagjes) zodat hij goed te zien is. De structuur van de Chubby Stick is heerlijk zacht en smooth. Hij glijdt over mijn lippen.

Mijn lippen voelen heerlijk zacht aan, zoals bij een lippenbalsem. Ik heb ook echt het idee dat de stick mijn lippen goed verzorgd. Hij bevat dan ook veel soorten plantaardige olie, sheaboter en mangoboter die heerlijk verzorgend zijn voor je lippen. Hij geeft een mooie glanzende finish aan je lippen en bevat geen geurtje of smaakje. Gewoon lekker naturel dus.

Ja, ik ben helemaal weg van deze Clinique Chubby Stick. De verzorgende eigenschappen van een lippenbalsem en de geweldige kleur van een lipstick, love it! En voor een lippenbalsem blijft hij nog best lang zitten ook! Zoek je een heerlijk verzorgende lippenbalsem waarvan je de kleur mooi kunt opbouwen én met een leuke en handige verpakking? Dan zijn de Chubby Sticks van Clinique een absolute aanrader.

Clinique wordt verkocht bij de meeste parfumerieën en luxe drogisterijen, bij de Bijenkorf en Sephora. De Clinique Chubby Sticks kosten €16,45 per stuk.

Liefs, Laura

17 thoughts on “Clinique Chubby Stick #15 ‘Pudgy Peony’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.