NOTD: Kiko Milano #385

Categoriën Nagels

Het is alweer een enorme tijd geleden dat ik voor het laatst een NOTD (Nail Of The Day) postte. Regelmatig zie je hier op Beauty Addicts swatches van de nieuwste collecties van diverse merken, maar nu vond ik het wel weer eens tijd om één nagellakje in de spotlights te zetten. Vandaag is het de beurt aan een lakje van Kiko Milano.

Kiko is een Italiaans cosmeticamerk dat in Nederland helaas niet verkrijgbaar is. Ik hoop echt dat het ooit nog naar Nederland komt want het is een merk met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vooralsnog kun je wel terecht in Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittanië. Op de site van Kiko vind je meer informatie. Mocht je dus op vakantie zijn in één van deze landen en dit merk zien, probeer dan zeker eens enkele producten uit!

Dit lakje heb je misschien al voorbij zien komen in deze shoplog. Kiko nagellakjes hebben helaas geen naam, alleen een nummer. Dit is nummer 385. Het is een fel blauw kleurtje, gewoon creamy zonder glitters of andere poespas. Ondanks dat hij vrij ‘simpel’ is, vind ik hem wel héél erg leuk. In het echt is hij trouwens nog net íets intenser en donkerder dan op de foto’s. Nog mooier eigenlijk, vind ik zelf. Op de foto’s draag ik twee laagjes.

Bij Kiko heb je enorm veel keus in kleuren nagellak. Het was nog best moeilijk kiezen! Ik was erg nieuwsgierig naar dit merk, maar wilde ook weer niet te veel nagellak kopen omdat ik al zo veel heb. Bovendien had ik alleen handbagage mee, en daarin mag je maar een beperkte hoeveelheid vloeistoffen vervoeren. Een dergelijke kleur als deze had ik nog niet en daarom móest ik hem wel meenemen. En nu wil ik er meer. Ik vind de lakjes erg fijn, zeker voor de prijs. Fijn kwastje, prima dekking en houdbaarheid, normale droogtijd en een klein prijsje. De nagellakjes van Kiko kosten normaal €3,90 maar toen ik er was, was er een actie en waren ze nog goedkoper: slechts €2,50.

Deze zomer ga in onder andere een weekje naar Spanje en als ik weer een Kiko spot, vrees ik dat ik toch weer een aantal lakjes – en vast nog veel meer – mee ‘moet’ nemen ;).

Liefs, Laura

15 thoughts on “NOTD: Kiko Milano #385

  1. Kiko is echt een leuk merk! en het is ook verkrijgbaar in Duitsland. Als ik bij kiko passeer dan denk ik dat dit lakje in mijn mandje zal belanden ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.