Swatches: 3x Catrice nagellak

Categoriën Nagels

Alweer een tijdje geleden voegde Catrice een aantal nieuwe nagellakjes toe aan haar assortiment. Ook werd het kwastje van de nagellak vernieuwd. Ik probeerde de nieuwe kleurtjes en het nieuwe kwastje uit. Kijk verder voor swatches van de kleuren ‘Fred Said Red’, ‘The Pinky And The Brain’ en ‘Dulce & Havanna’.

Natuurlijk ben ik voor dit artikel het kwastje vergeten te fotograferen van de nieuwe nagellakjes. Genius. De nieuwe kwastjes zijn breder en hebben een mooie ronding die precies de ronding van je nagelbed volgt. Ik vond de nagellakjes van Catrice altijd al fijn, maar met die nieuwe kwastjes zijn ze nog fijner! Een mooie verbetering.

De kleur ‘Fred Said Red’ is een oranjerode kleur die net niet helemaal perfect dekt in twee laagjes. Mij maakt dat niet zo heel veel uit, maar voor een goede dekking zou ik nog een extra laagje aan moeten brengen.

The Pinky And The Brain, wie kent deze tekenfilmserie nog van vroeger? Als ik het me goed herinner, ging de serie over twee genetisch gemanipuleerde laboratoriummuizen: de slimme ‘Brain’ en de niet-zo-slimme-maar-wel-altijd-vrolijke ‘Pinky’, die de wereld wilden veroveren. Dit lakje doet me het meest denken aan ‘Pinky’ want ik wordt er vrolijk van! Ik draag hier twee laagjes.

De kleur ‘Dulce & Havanna’ doet me denken aan chocolade! Hij is iets dikker qua substantie dan de andere twee lakjes, maar gelukkig niet stropiger en hij lakt ook prima. De dekking is door zijn iets dikkere substantie ook beter, hij dekt prima in twee laagjes.

Het kwastje van de nieuwe lakjes van Catrice is een fijne verbetering. Ook zijn er weer een hoop leuke kleurtjes bijgekomen en hierdoor zal mijn Catrice nagellak stash blijven groeien ;).

Catrice nagellak is onder andere te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,49 per stuk.

Liefs, Laura

16 thoughts on “Swatches: 3x Catrice nagellak

  1. Leuke kleuren allemaal! Ik hou van Catrice. Het blijft toch een van mijn favoriete merken, en ook al heb ik genoeg duurdere, ze blijven gewoon goed en mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.