Sex And The City Zomerparfums!

Categoriën Parfum

Eind deze maand worden er aan het vaste assortiment van de Sex And The City parfums twee nieuwe (na)zomergeuren toegevoegd: Sunrise en Sunset. Eerder reviewde ik al de geur Sex And The City By Night, en nu is het de beurt aan deze nieuwe varianten. Ze zijn lekker betaalbaar en perfect voor de zomer.

De nieuwe geuren zijn in Nederland vanaf 25 juni in Etos-filialen verkrijgbaar, maar ik kon niet wachten om deze met jullie te delen en laat ze dus nu al aan jullie zien. Het kleurverloop op de flacons vind ik erg leuk en ze geven me een instant summer feeling. De gouden details en kristalvormige dop geven het geheel ook iets chiques.

Sex and the City Sunrise is vooral bedoelt voor overdag. Het is een hele frisse, fruitige eau de toilette en bevat topnoten van mandarijnolie, bergamot, witte perzik (ik wist niet eens dat dat bestond) en rode vruchten. Het hart is wat meer bloemig en bevat noten van meiroos, viooltjes, sterjasmijn en lelietje-van-dalen. Dit maakt de geur heel vrouwelijk. De basisnoten zijn witte ceder, muskus, kasjmier- en sandelhout. Ikzelf ruik vooral de frisse en fruitige topnoten, wat ik heerlijk vind voor een zomerse geur.

Sex and the City Sunset is veel zwoeler dan de Sunrise variant. Hij is ook iets warmer, sensueler en zwaarder en daarom meer geschikt voor ‘s avonds. Hij opent met noten van bloedsinaasappel, viooltjes, fresia en groene appel. Fris en bloemig tegelijk dus. Het hart bestaat uit vanilleorchidee, lelietje-van-dalen en suikerpruim. De basis bevat geurnoten van muskus, houtachtig amber, benzoë en tonkabonen.

Van Sunrise en Sunset zijn ook deodorant body sprays. Zo kun je je van top tot teen hullen in jouw favoriete geur.

Mijn favoriet is absoluut Sunrise. Ik krijg door de frisse en fruitige noten gelijk een zomergevoel! Sunet vind ik ook lekker voor een zwoele zomeravond, maar mijn voorkeur gaat uit naar Sunrise. Beide geuren blijven helaas niet lang hangen, het zijn ook eau de toilettes, maar een flacon bevat wel 100 ml (!) dus je kunt gerust een paar keer bijsprayen. En ze zijn nog lekker goedkoop ook, voor 100 ml betaal je slechts €25,00. De deodorant body sprays kosten €5,50 voor een spuitbus van 150 ml.

Beide eau de toilettes en deodorant body sprays zijn vanaf 25 juni 2012 exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Sex And The City Zomerparfums!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.