Behind The Scenes: Mei 2012

Categoriën Personal

De maand mei is weer voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe ‘Behind The Scenes’. Jullie zullen veel foto’s van mijn persreisje naar A Coruña voorbij zien komen, maar van die reis komt ook nog een apart verslagje en een shoplog. Kijk mee naar mijn afgelopen maand.

Op 5 mei was het natuurlijk Bevrijdingsdag en ik was toen samen met vrienden in Wageningen. Hier trad onder andere Miss Montreal op. Erg jammer dat het die dag zo regenachtig was, maar dat mocht de pret niet drukken. Door alle paraplu’s kon in Miss Montreal niet echt zien, maar ze klonk erg goed!

Mijn abonnement op Elle liep af en ik vond het wel weer eens tijd voor een ander tijdschrift. Ik koos voor een halfjaarabo op Cosmopolitan. Ik heb al een aantal keer een abonnement op Cosmo gehad, maar ik vind het leuk om af te wisselen met andere tijdschriften. Toch blijft Cosmopolitan één van mijn favorieten.

Tijdens de Libelle Zomerweken bracht ik natuurlijk een bezoekje aan de stand van Trind, waar ze ook workshops gaven.

Gers Pardoel trad op toen ik bij de Libelle Zomerweken was. Ik vind Gers (of eigenlijk Gerben) zo leuk!

Na een dagje shoppen in Den Bosch namen we ook een paar Bossche bollen mee naar huis van bakkerij Jan de Groot (de lekkerste!). Ik heb me laten vertellen dat je Bossche bollen eigenlijk niet met een vork eet maar met je handen. Ik krijg dat niet netjes voor elkaar dus at hem met een vorkje, en nog is het lastig eten!

Glennis Grace bij The Toppers in Concert. Wat een stem heeft die vrouw!

En toen kreeg ik mijn nieuwe telefoon binnen. Dat moment dat je het beschermfolie eraf haalt: aaah! Ik heb gekozen voor de Nokia Lumia 710 met Windows Phone 7.5 als besturingssysteem. De telefoon en dit besturingssysteem zijn (nog) niet zo bekend, maar ik vind het onwijs fijn werken! En omdat het niet zo bekend is, is het nog best goedkoop. Een nadeel van Windows Phone is dat nog niet alle populaire apps beschikbaar zijn voor dit besturingssysteem. Zo mis ik bijvoorbeeld Instagram (die ik eigenlijk net had op mijn Android telefoon) en Draw Something. Maar ach, ik kan er niet echt mee zitten en waarschijnlijk komen die apps ook nog wel uit.

Pakketje van Etos! Hiermee moet ik wel een leuke EK-look kunnen maken :)

Koffertje en tas gepakt voor de persreis naar A Coruña. Ik nam alleen handbagage mee en dus heel veel mini’s van beautyproducten.

Omdat we al om 05.45 op Schiphol moesten zijn, overnachtten Silja en ik in een hotel vlakbij de luchthaven. Voordat we naar het hotel gingen, namen we nog even een kijken in de nieuwe  pop-up store van My New Bag in Haarlem.

Mijn hotelkamer in A Coruña. We verbleven in het Zenit Hotel.

De badkamer

Uitzicht over de stad A Coruna

Tapas!

Wijntje erbij :)

Shoppen bij Primark en Kiko! Shoplogje volgt natuurlijk.

Heerlijk dessert!

Eenmaal terug in Nederland was het hier eigenlijk veel lekkerder weer dan in A Coruña. Smeren met zonnebrand was dan ook echt een must! Deze Garnier Ambre Solaire bevat gouden shimmers. Niet echt mijn ding, al die glitters op mijn lijf. Zelfs na het douchen zat ik nog onder de glitters!

Terrassen met vriendjes :)

Ik heb een groot deel van mijn beautyspulletjes verhuisd naar deze kast. In de kast stonden voorheen eigenlijk allemaal prullaria zoals fotolijstje, kaarsjes e.d. Nu heb ik er een beautykast van gemaakt.

Dat was hem alweer voor deze maand. See you next time!

Liefs, Laura

15 thoughts on “Behind The Scenes: Mei 2012

  1. Ik word altijd onwijs misselijk van Bossche bollen, helemaal als ik ze met mijn handen ga eten :P Maar daarom eet ik ze ook nooit, behalve als ze als verrassing op mijn bord terecht komen haha.

  2. Leuke foto’s! Grappig dat eigenlijk niemand de Libelle Zomerweek goed schrijft/noemt haha, ik las net al ergens iemand die zei Libelle Zomerdagen, jij maakt er Zomerweken van.. Maar het is gewoon één Libelle Zomerweek ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.