Beautiful blush: Etos Baked Blush 002

Categoriën Testjes

Een paar dagen geleden viel deze baked blush van Etos bij mij op de deurmat. Etos heeft namelijk vanaf maandag 11 juni drie mooie baked blushes in haar assortiment. Ik heb de kleur 002, die ik vandaag graag aan jullie laat zien. Want oh, wat is ‘ie mooi!

De kleur 201 is een mooie koraalroze kleur met prachtige gouden shimmers. Hij deed me gelijk denken aan Rose Gold van Sleek en Nars Orgasm, beiden zeer populair. Deze van Etos is meer roze van kleur in vergelijking met Sleek Rose Gold, die meer peachy is. Het zijn dus geen dupes. Hoe hij in vergelijking met Nars Orgasm is weet ik niet, want die heb ik zelf niet. Hij zal er ongetwijfeld wel iets op lijken aangezien deze blush van Etos op Sleek Rose Gold lijkt, en Rose Gold lijkt weer op Nars Orgasm (snappen jullie het nog? ;)).

De blush heeft een hele fijne zachte textuur waardoor hij gemakkelijk aanbrengt. De gouden shimmer geven je een mooie ‘healthy glow’ en vooral in zonlicht is hij prachtig!

Etos Baked Blush is verkrijgbaar in drie kleuren vanaf maandag 11 juni en kost €4,49 per stuk. Dus zoek je nog een mooie, zomerse blush voor een fijn prijsje? Probeer deze eens!

Trouwens, van 11 tot en met 24 juni krijg je bij aankoop van twee Etos eigen merk cosmeticaproducten (m.u.v. het EK assortiment) de derde gratis. Zo kun je voordelig alle drie de kleuren Baked Blush uitproberen!

Liefs, Laura

22 thoughts on “Beautiful blush: Etos Baked Blush 002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.