Kennen jullie TEEEZ al? Ik tot voorkort nog niet. Ik maakte kennis met dit merk door een aantal producten uit de nieuwe City Trip collectie te testen en ben blij verrast! Kijk mee naar de swatches en mijn mening over enkele producten uit de City Trip collectie.

Laat ik meteen beginnen met mijn favoriete producten uit deze nieuwe collectie: de Love Triangle Lipsticks. Er zijn maarliefst 16 verschillende kleuren, waarvan ik er drie heb: Day Trip, Centre Ville en First Class. De formule van de lipstick vind ik erg fijn: het zit een beetje tussen droog en romig in, waardoor hij comfortabel aanvoelt op de lippen én best lang blijft zitten. Een hapje en een drankje overleeft hij prima, maar na een complete maaltijd moet je wel even bijstiften. Ze kosten slechts €5,99 wat ik een prima prijs vind voor zo’n lipstick!

‘Day Trip’ vind ik echt een ge-wel-dige kleur. Mooi fel roze en wat mij betreft perfect voor de zomer. Jep, deze gaat zeker mee op vakantie!

‘Centre Ville’ is een oranjeroze kleur. Deze vind ik ook wel mooi!

‘First Class’ is een mooie klassieke rode kleur. Classy! 

De Glitter Gossip Lash & Liner is een glitter eyeliner en glitter mascara in één. Ze zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren waar ik er 4 van heb: Sweet Suite (roze), Night Out (paars), At The Park (groen) en Walk of Fame (bruin).

Met het topje van de applicator kun je eyeliner aanbrengen en met het borsteltje de mascara.

In eerste instantie dacht ik dat je geen verschil zou zien tussen ze kleuren wanneer je ze aanbrengt, maar ik had het mis! Ik had niet verwacht dat er zo veel kleur af zou komen! Ze zijn eigenlijk nog mooier wanneer je ze over een zwarte eyeliner (en/of mascara) aanbrengt. Persoonlijk is het niet echt ‘mijn ding’, maar ik vind ze best leuk voor een feestje. Ze kosten €4,79 per stuk.

De swatches van de nagellakjes zien jullie zeer binnenkort. Enne, houd de site goed in de gaten, want binnenkort verloot ik een TEEEZ City Trip pakket!

Alle TEEEZ producten zijn Hypoallergeen, dermatologisch getest en niet getest op dieren. Kijk voor verkooppunten bij jou in de buurt op www.teeez.eu.

Liefs, Laura

15 thoughts on “TEEEZ City Trip

  1. Ik ben fan van de lipstick – kleuren. Alleen ze lijken helemaal niet goed dekkend?! Beetje tsja, korrelig – niet het goede woord, haha. Ze lijken aardig dik op de lippen.. Ik kan gewoon niet het goede woord vinden, dus ik hoop dat je het snapt! De kleuren zijn wel heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.