How to: Giga schuimbad!

Categoriën Tips & Tricks

Als ik echt even wil ontspannen, neem ik graag een bad. Even mijn gedachten op nul en relaxen met een muziekje op de achtergrond, of lekker vanuit bad een serie kijken. Ik heb me altijd al afgevraagd hoe ze in films, advertenties en dergelijken zoveel schuim creëerden. Ik wilde ook schuim tot aan het plafond! Totdat ik laatst per toeval een supersimpele manier vond om bergen schuim te krijgen. En deze tip deel ik natuurlijk graag met jullie! Lees verder om erachter te komen hoe je een giga schuimbad kan maken!

Natuurlijk begin je met douchegel of badschuim. Die bubbels moeten ergens vandaan komen. Badschuim, zoals deze van Kneipp, werkt het beste maar met douchegel lukt het vaak ook. ‘Creamy’ douchegels, zoals bijvoorbeeld die van Dove, werken helaas niet zo goed hiervoor.

Giet een flinke scheut badschuim in bad – hé, af en toe mag dat best – en laat de kraan lopen. Doordat ik de passievrucht – grapefruit variant van Kneipp gebruikt heb, kleurt het badwater fris geel/oranje. En wat ruikt hij trouwens lekker!

Nu komt het: switch van badkraan naar douchekop en richt deze schuin op het badwater. Zorg ervoor dat de douchekop op een harde stand staat. Binnen no time heb je bergen schuim!

Enjoy your bath!

Mocht je thuis geen bad hebben, onthoud deze tip dan voor als je bijvoorbeeld in een hotel bent. Gooi zo’n mini flesje badbubbles leeg in bad en geniet daar lekker van een groot schuimbad!

Ga jij ook graag in bad? En zo ja, heb je nog lekkere baddertips?

Liefs, Laura

16 thoughts on “How to: Giga schuimbad!

    1. Hoe heerlijk ik een bad ook vind, maak er nooit tijd voor. Of wanneer ik dit wel doe komt er iets tussen. Toch maar weer een keertje inplannen:)..

  1. Dit doe ik ook wel samen met mijn vrouw in bad gaan voor lekker samen in het bad te relaxen na een lange werkdag en omdat we een groot bad hebben en voor de ultieme ondspanning gaan we soms samen kopje onder en kussen we enz een goed warm bad met veel badschuim is heel relaxend en zalig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.