Herbalife Herbal Aloe

Categoriën Haar, Huidverzorging

Een tijdje geleden kreeg ik een erg leuk perspakket binnen met producten van Herbalife én een aloë vera plant. De Aloe Nutrition lijn is namelijk vernieuwd: nieuwe formules, verfrissende geuren en de fles als verpakking heeft plaatsgemaakt voor een tube. Vooral de laatste vind ik een fijne verbetering. Geen gedoe meer in de douche met flessen op z’n kop zetten om het laatste beetje eruit te krijgen. Een tube is veel handiger! Vandaag review ik kort de Strengthening Shampoo, Strengthening Conditioner, Hand & Body Wash, Hand & Body Cream, de Soothing Gel en de Bath & Body Bar.

Deze productlijn is sulfaat- en parabeenvrij, maar sommige producten (niet allemaal) bevatten wel parfum en/of siliconen. Het ingrediënt aloë vera sap staat bij ieder product redelijk hoog in de ingrediëntenlijst, wat aangeeft dat er ook echt veel van in zit.

De nieuwe Herbal Aloe Strengthening Shampoo (€12,39 voor 250 ml) zou het haar versterken, waardoor het minder snel afbreekt. Ook zou hij gekleurd haar langer mooi houden. Over dat laatste kan ik helaas niets zeggen, maar ik kan wel zeggen dat ik inderdaad het idee heb dat mijn haar sterker is en minder snel afbreekt. I like! Hij ruikt lekker fris, net als alle andere producten uit deze lijn, en maakt mijn haar goed schoon. Geeft niet echt glans aan mijn haar, maar dat belooft hij ook niet. Mijn haar voelt schoon, fris, gehydrateert en na enkele weken ook sterker aan. Bevat helaas wel siliconen.

De Strengthening Conditioner (€12,39 voor 250 ml) bevat, net als de shampoo, het gehydroliseerde tarwe-eiwit wat ervoor zorgt dat het haar zacht, gehydrateerd en verzorgt aanvoelt. Ik vind het een prima conditioner. Niet heel speciaal, maar wel fijn dat hij mijn haar niet slap maakt zoals veel andere conditioners. Ook de conditioner bevat siliconen.

De Hand & Body Wash (€12,43 voor 250 ml) is een lekkere frisse douchegel. Hij droogt mijn huid en handen niet uit, maar ik kan ook niet echt zeggen dat hij heel goed verzorgt. Best lekker hoor, maar ik zou hem niet opnieuw kopen.

De Hand & Body Cream (€11,60 voor 200 ml) bevat – of course – aloë vera, maar ook Afrikaanse Shea Boter wat heerlijk verzorgend werkt. Hij bevat maar een klein beetje parfum (staat helemaal onderaan de lijst) en is bij mij binnen 5 tot 10 minuten ingetrokken. Mijn huid voelt lekker zacht en gehydrateerd aan.

De Soothing gel (€11,60 voor 200 ml) is wat mij betreft de topper van deze lijn. Wat een heerlijk product voor na het zonnen! Deze ging gelijk mee in mijn koffer op vakantie als after sun! Het aloë vera sap staat hier zelfs als tweede op de ingrediëntenlijst, na water, dus er zit lekker veel van in! Naast aloë vera zitten er nog meer plantenextracten in en verder geen nare ingrediënten, ook geen parfum. Aloë vera werkt heerlijk verkoelend en verzachtend en dat merk je zeker bij deze Soothing gel. Love this stuff!

Ten slotte de Bath & Body Bar (€8,60 voor 125 gram). Dit zeepje bevat naast aloë vera ook lekker verzorgende olijfolie. Hij droogt mijn huid en handen niet huid en is erg mild.

Mijn favoriete producten uit deze lijn zijn de Soothing Gel (met stip op nummer 1) die heerlijk is als aftersun en de Strenghtening Shampoo die mijn haar echt sterker heeft gemaakt.

Een nadeel: de Herbalife Outer Nutrition lijn is niet echt makkelijk verkrijgbaar. Via www.herbalife.nl kun je producten bestellen bij onafhankelijke distributeurs, maar ze zijn dus niet in de winkel of een echte webshop te koop. Herbalife zal hier ongetwijfeld haar redenen voor hebben, maar ik vind het wel jammer. Ik vind het namelijk zelf erg goed passen in een winkel als De Tuinen.

Liefs, Laura

13 thoughts on “Herbalife Herbal Aloe

  1. Hallo,
    Ik ben gecertificeerd onafhankelijk Herbalife distributeur en ik kan je alles vertellen over het hoe en waarom van deze producten. Naast deze Aloë lijn is er nog meer huidverzorging en ook deze producten zijn uniek, onafhankelijk getest en goedgekeurd in 84 landen.

    Wil je meer weten kijk even op de website en laat daar een berichtje achter!…….. Voor geinterresseerden in bv de shooting gel…… Als je vermeld dat je mij via deze website gevonden hebt dan krijg je er een leuk kadootje bij!

    Vriendelijke groeten Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.