Palmolive Ayurituel

Categoriën Huidverzorging

Ik hoor het steeds vaker: “Hi, hoe is het?” “Ja goed, maar wel druk!” Iedereen is druk, druk, druk. Ik ook. Om toch even te kunnen ontspannen en weer een beetje in balans te raken, komt Palmolive met de Ayurituel douchelijn. Deze lijn bestaat uit douchegels die zijn geïnspireerd door de Indiaase Ayurvedische leer.

Ayurveda is een eeuwenoude leer uit India, waarbij doshas (verschillende levensenergieën) centraal staan. Deze kunnen worden gestimuleerd of beïnvloed door geuren, kleuren, yoga, massages en voeding. Wanneer de verschillende doshas in evenwicht zijn, zit je lekker in je vel. De producten van de Palmolive Ayurituel lijn zijn afgestemd op de twee sterkste dosha-types: Kapha (rust) en Pitta (prikkeling). De nieuwe lijn bestaat uit twee geuren: Ayurituel Joyous (Indian mulberry & lotus flower) en Ayurituel Energy (Indian sandalwood & ginger).

Palmolive Ayurituel Joyous ruikt naar Indische moerbei en lotusbloem, wat een ontspannende werking heeft. De lotusbloem staat voor reinheid en compleetheid en reikt terug naar de oorsprong van alles: de godin Lakshmi stapte in het hindoeïstische scheppingsverhaal uit een lotusbloem. Ze is de godin van geluk, de geefster van rijkdom en geestelijk welzijn, harmonie en overvloed. Dit is mijn persoonlijke favoriet van de twee varianten. Heerlijk die geur van de lotusbloem! En hoe Indische moerbei ruikt? Kennelijk erg lekker! ;)

Palmolive Ayurituel Energy heeft geurtonen van Indiaas sandelhout en gember, geuren die stimulerend werken en de zintuigen prikkelen. De geur van sandelhout speelt een belangrijke rol in de Ayurveda. Deze geur is veel warmer en kruidiger dan ‘Joyous’.

De douchegels zijn niet echt superverzorgend voor de huid, maar dat wordt dan ook niet beloofd. Wel ruiken ze erg lekker en schuimen ze goed. De Palmolive Ayurituel douchegels bevatten 250 ml en kosten €2,89 per stuk. Ze zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen.

Enne, via de Facebookpagina van Palmolive wordt een reis naar India verloot!. Hier kan je ook ontdekken welk doshatype jij bent. Bij mij kwam mijn favoriet ‘Joyous’ ook uit de test!

Wat voor doshatype ben jij?

Liefs, Laura

6 thoughts on “Palmolive Ayurituel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.