Sephora make-up removers

Categoriën Huidverzorging, Ogen

De afgelopen weken heb ik twee make-up removers getest van Sephora. Normaal gebruik ik die van L’Oréal, erg fijn en betaalbaar. De Bi-Facil van Lancôme werkt ook fantastisch, maar is wel prijzig. Ik wilde wel weer eens een nieuwe oogmake-up remover testen en was erg benieuwd naar de Waterproof Eye Makeup Remover van Sephora. Ook testte ik de Triple Action Cleansing Water. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder!

Zowel de Waterproof Eye Makeup Remover als de Triple Action Cleansing Water zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Op de foto zie je flacons van 50 ml (€3,50) en 125 ml (€6,90). De kleintjes zijn handig voor op reis! Zo neem ik voor mijn weekje Spanje alleen de Triple Action Cleansing Water mee, want die is geschikt voor het gezicht én de ogen.

De Waterproof Eye Makeup Remover is geschikt voor gevoelige ogen en voor mensen met contactlenzen. Hij bevat geen parabenen en parfum. Je moet hem eerst schudden voor gebruik, zodat de twee fasen mengen. Hij werkt prima, irriteert niet, verwijdert alle oogmake-up, ook waterproof. Ook laat hij geen vettig laagje achter, fijn! Hij had voor mij alleen wel iets zachter mogen zijn. Is hij beter dan die van L’Oréal of Lancôme? Nee, dat helaas niet. Maar hij komt wel in de buurt.

De Triple Action Cleansing Water is, zoals gezegd, zowel geschikt voor het gezicht als de ogen. Hij bevat HydroSenn+ (wat dat dan ook mag zijn) wat zou zorgen voor extra comfort. Bevat geen parabenen en ook geen alcohol. Dit watertje is vooral geschikt als je niet te veel verschillende producten wil gebruiken om je gezicht te reinigen. Het werkt lekker makkelijk, snel en bijna alles gaat eraf met dit goedje, al gaat waterproof make-up wat lastig. Let wel op dat je niet te veel gebruikt wanneer je je ogen reinigt, want dan kan het nog wel eens gaan irriteren. Ik vind hem vooral fijn voor op reis zodat ik niet te veel verschillende producten mee hoef te nemen. Hij werkt niet echt verzorgend, maar droogt mijn huid ook niet uit. Al met al vind ik dit echt een uitkomst voor op reis, maar gebruik ik wanneer ik thuis ben toch liever producten die wat meer verzorgend zijn.

 Beide make-up removers zijn te koop bij Sephora. Kijk voor filialen bij jou in de buurt op www.sephora.nl.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Sephora make-up removers

  1. Ik gebruik erg graag de triple action cleansing water. Ik vind het gewoon een heel erg fijn product om snel make up mee te verwijderen en mijn huid verzorgen gebeurt nadien :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.