Catrice LE Cucuba

Categoriën Nieuwe Collecties

Pastelkleurige Chevrolets en Cadillacs uit de jaren 50, betoverende salsaklanken in bars en restaurants en mensen die dansen op straat: welkom in Cuba! De nieuwe Limited Edition van Catrice heet “Cucuba“ en bevat warmbruine en bronzen tinten, mosterdgeel, helder koraal en zacht mintgroen. Verkrijgbaar in augustus en september 2012. Kijk je mee naar de foto’s?

Loose Eye Shadow (€2,99)

Pure kleur! Een hoog gepigmenteerde losse oogschaduw met metallic glanseffect. Warmgeel, licht- en donkerbruin, mint en koraal. Prachtige kleuren! Verkrijgbaar in C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum en C05 Take It Mint.

Liquid Shimmer Eye Liner (€2,99)

Een langhoudende vloeibare eyeliner in de kleuren mintgroen en donkerbruin met fijne gouden glansdeeltjes en dun kwastje. Verkrijgbaar in C01 Take It Mint en C02 Reggaeton.

Soft Lip Colour (€3,99)

Zachte, kleurrijke, glanzende lippen! Soft Lip Colour geeft ze een levendige en intense lipkleur. De lipstick voelt heerlijk licht aan op de lippen dankzij de frisse geltextuur. In koraal en bruin voor een perfecte zomerdag aan het strand of in de stad. Verkrijgbaar in C01 Salsa Cubana en C02 Be All Smiles.

Bronzing Powder (€4,49)

Deze Bronzing Powder heeft een matte textuur en is ook perfect om de contouren van het gezicht te ‘shapen’. Verkrijgbaar in C01 brown.

Ultimate Nail Lacquer (€2,49)

Warme bruintinten, heldergeel, stralend koraal en zacht mintgroen. Verkrijgbaar in C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum en C05 Take It Mint.

Ik ben vooral benieuwd naar de losse oogschaduws en de lipsticks. Van de nagellakjes wil ik de koraalkleur en mintgroene wel hebben, al heb ik van beide kleuren eigenlijk al genoeg lakjes, haha.

Wat vind jij van deze collectie?

Catrice “Cucuba” is vanaf half augustus t/m half september 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Catrice LE Cucuba

  1. Ik ga deze zomervakantie drie weken rondreizen door Cuba!.Dan vind ik het toch wel vet zo’n lakje te hebben die C04 Havana drum is echt prachtig of misschien wel de bronzer om de hele vakantie te gebruiken en dan later als een soort aandenken te zien. Ik heb er zin in =).

    Groetjes Marlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.