Behind The Scenes: Juni 2012

Categoriën Personal

De maand juni is alweer voorbij en voor een aantal mensen is de zomervakantie weer begonnen. Voor mij helaas niet, want ik werk in de maanden juli en augustus nog door aan mijn scriptie zodat ik hopelijk vóór september helemaal klaar ben met mijn Master en een baan kan gaan zoeken. Tussendoor ga ik nog wel op vakantie naar Spanje en de rondtouren langs de westkust van de VS, dus ik ben niet heel zielig ;). Het begin van een nieuwe maand betekent ook een nieuwe Behind The Scenes hier op Beauty Addicts. Kijk je mee naar mijn afgelopen maand?

Veel mensen hebben hun agenda in hun mobiele telefoon staan. Ik heb dat ook geprobeerd, maar voor mij werkt het niet. Ik moet gewoon een papieren agenda hebben. Ik had een schoolagenda en die liep bijna af dus ik moest een nieuwe agenda. Bij Primera zag ik deze leuke, stevige (en roze!) 18 maanden agenda. Handig als overbrugging van schoolagenda naar jaaragenda!

Leuk pakket van Herbalife met aloë vera plant! Binnenkort meer over de producten.

W.I.C. slippertjes van Herôme! Helaas te klein voor mijn maat 41… ;)

Sushi time!

 Ik was helemaal klaar voor de wedstrijd Nederland – Duitsland. Oranje Supertrash jurkje aan, oranje hoedje op, oranje lipstick en oranje nagellak. Het mocht helaas niet baten…

Oranje food! Ik had mijn hoedje al afgedaan zoals je ziet…

Op de Facebookpagina van Beauty Addicts verloot ik af en toe kleine pakketjes onder mijn volgers. Dit wordt niet op de site aangekondigd en is dus speciaal voor de Facebook fans! Tijdens het EK verlootte ik dit Etos EK-setje.

Eten met vrienden bij vriendinnetje Manon. Lekker voorgerechtje!

Blij met mijn side cross necklace van In My Dresser!

Rocky! De Jack Russel van mijn schoonouders :)

Grappig en herkenbaar stukje in het boek ‘En dan nog iets’ van Paulien Cornelisse.

Sneaker wedges!

Toen ik wat dingetjes kocht bij Sephora, kreeg ik deze Goodweekend Kit van Sampar als proefje erbij. Erg fijne producten! Ze ruiken niet allemaal even lekker, een beetje kruidig en plantaardig, maar werken wel erg fijn!

Een paar maanden geleden won ik via Twitter maarliefst 50 Magnum Infinity ijsjes! Ik mocht zelf kiezen wanneer ik ze geleverd wilde hebben en afgelopen vrijdag werd er een grote doos met droogijs en 50 Magnums afgeleverd bij mij thuis. Iemand een ijsje?

Binnenkort ga ik er dus even een weekje tussenuit. Even weg van de scriptiestress en ontspannen met vrienden in onze ‘eigen’ villa met privézwembad in Spanje. Ik heb er zin in! Ik ga proberen om in die week gewoon blogposts in te plannen zodat jullie wat te lezen hebben ;). Ik kan niet garanderen dat er iedere dag iets online staat, want zoals jullie misschien wel weten gaat school en mijn scriptie bij mij altijd voor, maar er zullen ongetwijfeld blogposts online komen.

Have a nice summer!

Liefs, Laura

10 thoughts on “Behind The Scenes: Juni 2012

  1. Leuke foto’s!
    Ben benieuwd wanneer je naar Amerika gaat ik ga namelijk ook naar west-Amerika over 2 weken!

    Gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.