Vamos a España!

Categoriën Personal

Hi allemaal! Zoals jullie misschien wel weten ga ik op vakantie naar Spanje met vrienden. Don’t worry, op ons huis wordt goed gepast door mijn ouders ;). Met z’n zevenen hebben we een villa met eigen zwembad gehuurd in het Spaanse plaatsje Pineda de Mar. Heerlijk een weekje vertoeven aan de Costa Brava en genieten van het – hopelijk mooie – weer.

Op de planning staan diverse uitstapjes naar Barcelona, Blanes, een waterpark en misschien ook het plaatsje Breda (Spanje) omdat we allemaal uit Breda (Nederland) komen. In Barcelona willen we o.a. een bezoekje brengen aan Camp Nou, Parc Güell en natuurlijk gaan we ook shoppen (Kikooooo!). Mochten jullie ook nog tips/aanraders hebben: laat het dan gerust weten in een reactie! Tijdens mijn vakantie heb ik – als het goed is – gewoon internet en kan ik jullie tips lezen!

Hier op Beauty Addicts zullen gewoon blogposts verschijnen, maar wel volgens de ‘vakantiedienstregeling’, zoals voorgaande jaren. Dat betekent niet iedere dag, maar om de dag een artikel. De komende tijd heb ik namelijk weinig tijd om te bloggen. Na deze week vakantie ben ik even thuis en dan ga ik keihard aan m’n scriptie werken. Vervolgens ga ik wéér op vakantie voor iets meer dan 2 weken en heb ik dus ook geen tijd om te bloggen. Het wordt dus nog even stressen voor mij om alles op tijd af te krijgen, maar tijdens mijn vakanties probeer ik zo veel mogelijk te ontspannen.

Deze update was voornamelijk bedoeld om te laten weten waarom er de komende 4 weken iets minder artikelen online zullen verschijnen dan normaal. Niet iedere dag, maar om de dag dus. Hopelijk begrijpen jullie het en hebben jullie als nog genoeg leesvoer met 3 á 4 blogposts in de week ;). En als jullie het leuk vinden om te lezen, komen er natuurlijk ook verslagjes online van mijn vakantietripjes. Let me know!

Adiós amigos!

Liefs, Laura

11 thoughts on “Vamos a España!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.