Sieraden van Lauzz

Categoriën Accessoires

Veel mensen hebben naast hun eigen naam ook een bijnaam. Ik ook. Vrienden en familie noemen mij vaak Laus in plaats van Laura. Hoe ik aan die bijnaam gekomen ben, weet ik niet meer precies; ik heb hem al jaren. Toen ik op de sieradenwebshop Lauzz.nl gewezen werd, móest ik natuurlijk wel een kijkje nemen. Ik zag gelijk superveel leuke sieraden! Hoe kan het ook anders met zo’n naam ;). En voor ik het wist lag daar een envelop met een paar oorbellen en een ketting op de deurmat.

Als je online sieraden koopt, is het altijd nog maar afwachten wat voor kwaliteit je binnenkrijgt. Op de foto kan het er allemaal heel mooi uitzien, maar in werkelijkheid kan het nog wel eens tegenvallen. Gelukkig was dat bij de sieraden van Lauzz niet het geval. Deze pauwoorbellen zijn van mooie, zware kwaliteit. Het is geen echt zilver en de steentjes zijn natuurlijk geen diamanten, maar dat kan ook bijna niet anders voor €4,95.

De steentjes kleuren zo mooi in het zonlicht! Een echte pauw heeft ook altijd van die mooie kleuren, wauw!

In deze shoplog liet ik mijn Noosa Amsterdam armband zien. Een lederen armband waar je je eigen persoonlijke ‘chunks‘ op kunt klikken. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee en draag hem supervaak. Toen zag ik dat ze bij Lauzz.nl ook chunks en kettingen verkochten. Superleuk! Ze zijn in zilver- en rosegoudkleurig verkrijgbaar. Ik ging voor een roségouden ketting (€8,95) en een roségouden chunk (€4,95). Ze zijn niet van de echte Noosa Amsterdam, maar ze zijn dan ook een stuk goedkoper. Toch voelt ook deze ketting niet goedkoop aan.

Bij Lauzz.nl verkopen ze trouwens ook The Little Book of Earrings. Een klein boekje waarin je je oorbellen kan bewaren én waardoor je ze gemakkelijk mee kan nemen op reis. Superhandig!

De verzendkosten zijn trouwens ook erg gunstig: slechts 99 cent voor brievenbuspost en €4,50 voor pakketpost. Ik heb nog veel meer leuke sieraden gezien in de shop, dus ik zou zeggen: neem eens een kijkje.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Sieraden van Lauzz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.