Ken jij JANZEN al? Ikzelf kende het merk tot voorkort nog niet, maar ik ben blij dat ik het ontdekt heb. Wat een leuk merk is dit! JANZEN is een Nederlands beautymerk dat staat voor puur, open en echt. Een lekker nuchter Hollands merk dus. Daar hou ik wel van. JANZEN heeft een bescheiden lijn lichaamsproducten en is o.a. verkrijgbaar bij DA, Sephora en Pour Vous. Hoe kan het toch dat dit merk me nooit eerder opgevallen is? Ik testte de Body Cream en de Body Scrub in de geur Orange 77.

De verpakking van de JANZEN producten doet me denken aan de producten van Rituals. Mooi, strak en het staat erg leuk in de badkamer. Maar zijn de producten ook fijn?

Laat ik beginnen met de geur. Fresh Rose en Mandarin is niet bepaald een geur die ik direct gepakt zou hebben om te ruiken. Ik houd niet echt van rozengeur in beautyproducten en de geur van mandarijn vind ik soms lekker, maar soms ook niet. Ik was dan ook totaal verrast dat ik deze geur Orange 77 juist wél lekker vind! Orange 77 is bloemig en fris tegelijk. Opmerkelijk hoe sommige geuren elkaar juist kunnen complementeren. Of zou het komen door de geur van vanille, die ook terug te vinden is in deze geur en waar ik helemaal verzot op ben?

De zeezoutscrub kost zit in een grote pot en bevat 280 gram. Daar kun je wel even mee vooruit. Pas wel op tijdens het openmaken van de pot, want op de scrub kan een laagje verzorgende olie liggen dat eruit kan lopen. Om het zout en de olie weer goed met elkaar te mengen, zit er een handig spateltje bij de scrub. Even omroeren, en klaar! De scrub laat een verzorgend laagje olie achter op de huid. Als je dit niet fijn vind, kun je het natuurlijk altijd afspoelen met een douchegel en water. Ik laat het er meestal op zitten. Ik vind de scrub erg fijn. Hij is lekker grof, maar niet té. Oh, en wist je dat je zo’n scrub als deze ook prima als badzout kunt gebruiken? Lekker multifunctioneel!

De body cream zit ook in een grote pot en bevat 200 ml. Hij bevat veel verzorgende bestanddelen zoals sheaboter en verzorgende oliën en ruikt net zo lekker als de scrub.

Deze Body Cream is ook echt een crème en geen body butter. Hij smeert gemakkelijk uit, trekt lekker snel in en maakt mijn huidje lekker zacht. I like! Voor de hele droge huid is hij wellicht niet voedend genoeg.

Ja, ik ben zeer tevreden over deze producten van JANZEN. Ik vind ze vergelijkbaar met de producten van Rituals, en die vind ik altijd erg fijn. Via de shopfinder op de website van JANZEN kun je verkooppunten bij jou in de buurt vinden.

Zowel de scrub als de body cream kosten €14,95 per stuk. Naast deze Body Scrub en Body Cream heeft Janzen ook Shower Foams, badkameraccessoires, geurkaarsen en parfumstokjes. Er zijn zes verschillende soorten geuren van alle producten. Je kunt je dus jezelf en je woning van top tot teen in JANZEN hullen!

Liefs, Laura

7 thoughts on “JANZEN Orange 77

  1. Dit is inderdaad een heel fijn product! Wij hebben thuis echter de Black 22 (meer op mannen gericht) showerfoam en bodycream. Ook een erg lekkere geur.
    Ben wel benieuwd naar de scrub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.