Brische Cosmetics Neon Lakjes

Categoriën Nagels

Tijdens mijn vakantie in Pineda de Mar (Spanje) zag ik op een marktje een hele grote bak met nagellak staan. De neon kleurtjes vielen mij meteen op en toen ik zag dat ze maar €1,50 voor twee stuks waren, wilde ik ze wel proberen. Het merk Brische Cosmetics kende ik niet, maar ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken en proberen. Ik mocht ze helaas niet opendraaien om de substantie en het kwastje te kunnen bekijken, maar voor die prijs wilde ik de gok wel wagen. Ik nam een neon gele en groene kleur mee, want die had ik nog niet in mijn collectie én neon is helemaal hip deze zomer! Benieuwd naar de swatches? Kijk dan snel verder!

Even googelen en ik kwam er al snel achter dat Brische een Spaans cosmeticamerk is. Mijn Spaans is niet echt goed, maar gelukkig kan ik wel een beetje door de site navigeren omdat ze veel gebruik maken van plaatjes en je kunt de taal gelukkig ook instellen op Engels. De prijzen zijn helaas alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers. De nagellakjes hebben helaas geen naam, maar een nummer. Deze neongele kleur heeft nummer 7. Het kwastje is niet echt bijzonder, maar lakt opzich prima.

De substantie is helaas erg dun en waterig. Hierdoor lakken ze wel fijn, maar dekken ze barslecht. Hier draag ik drie laagjes van de nagellak. Toen ben ik maar gestopt. Onwijs jammer dat hij zo slecht dekt, want de kleur vind ik heel gaaf! Ik ga hem ook eens proberen over een witte basiskleur, dat schijnt wel goed te werken :).

De neongroene kleur heeft nummer 12 gekregen.

Hij dekt al ietsje beter dan de gele kleur, maar helaas na drie laagjes ook nog niet helemaal. Wederom erg jammer, want wat is dit een gave knalkleur!

Tja, opzich lakken de nagellakjes prima, maar de dekking is wel erg jammer. Nu zie je wel vaker dat neonkleurige nagellakjes slecht dekken, dus voor mij was het geen hele grote verrassing. Ach, het was te proberen voor €0,75 per lakje. Ik ben wel benieuwd naar de andere nagellakjes en producten van dit merk, en naar de normale winkelprijzen.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Brische Cosmetics Neon Lakjes

 1. ik heb precies dezelfde en ook op de zelfde plaats gekocht, het klopt de nagellak dekt niet goed maar met basic witte nagellak eronder is 1 keer lakken met neon genoeg.

  verderest een leuk blok, en voor de prijs zal ik de nagellak zeker kopen

 2. Ik kocht de nagellak (nr 2)in Estartit op de markt voor 1 €. (licht roze met parelmoer)
  Direct geprobeerd natuurlijk.
  Met 2 lagen gaat het prima en met 3 natuurlijk nog beter.
  Opvallend is dat dit de eerste nagellak is die lang blijft (minstens 5 dagen)
  Benieuwd of ik die in België ook vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.