GRATIS Only You Nagellakje bij Ici Paris XL!

Categoriën Nagels, Tips & Tricks

Tip! Ter ere van de 15e verjaardag van Ici Paris XL kun je tot en met 2 september op vertoon van je Privilege Pas een gratis Only You nagellakje in de kleur Party Pink ophalen in één van de filialen. Ik heb de mijne al gehaald en laat vandaag aan jullie de swatch van dit leuke lakje zien.

Ik had de Only You lakjes nog nooit geprobeerd, dus ik was erg benieuwd. Ik vond hem verrassend fijn lakken! Ik werd al blij toen ik het kwastje zag. Die is namelijk afgerond aan het uiteinde, waardoor hij mooi de ronding van je nagelbed volgt. Ook is hij lekker breed, wat ik altijd wel fijn vind. Ik hou van dit soort kwastjes :).

Het kleurtje is – hoe kan het ook anders – Ici Paris roze. Hij dekt in principe al in één laagje, maar is met twee laagjes net iets mooier. Over de houdbaarheid kan ik nog niet veel zeggen, ik draag hem namelijk pas één dag. Ik wilde dit artikel zo snel mogelijk online hebben, zodat jullie ook nog een nagellakje konden ophalen. Ik vind het een leuk kleurtje en nóg leuker omdat hij gratis was. Ik ben en blijf een Hollander hè…

Deze actie duurt nog maar tot 2 september en er geldt op = op, dus wees er snel bij. Als je nog geen Privilege Pas hebt, kun je er één aanvragen (is ook gratis) en dan krijg je ook dit gratis nagellakje. Met de Privilege Pas spaar je punten bij iedere aankoop. Iedere euro die je besteedt is één punt. Bij 250 punten krijg je een waardebon thuis gestuurd t.w.v. 5 euro die je kunt inwisselen in één van de filialen.

Liefs, Laura

4 thoughts on “GRATIS Only You Nagellakje bij Ici Paris XL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.