Swatches KOH Fantasy

Categoriën Nagels

Volgens KOH is er niets heerlijkers dan te fantaseren over het onbereikbare. Of beter nog: je fantasieën werkelijkheid te laten worden. De nieuwe limited edition van KOH, Fantasy, bestaat dan ook uit zes fantastische kleuren die passen bij de – volgens KOH – meest ultieme fantasieën. Ik pakte op een zonnige middag mijn camera en maakte swatches en foto’s in de zon. Kijk snel verder!

Laat ik maar meteen mijn mijn favoriet van deze collectie beginnen: Rich. Wat is dit een mooi kleurtje met prachtige turkoois en roze shimmers. Very pretty! Hij dekt in twee laagjes.

De kleur ‘Famous’ is een lila metallic lakje. Jammer dat metallic lakjes vaak zo streperig lakken… Wel een mooi kleurtje en dekkend in twee laagjes.

De kleur ‘Miracles’ is een dromerig zilverachtig/lichtblauw kleurtje. Wederom een metallic lakje, en dus weer een beetje streperig.  Dekt in twee laagjes.

De hemelsblauwe kleur ‘Lucky Star’ vind ik ook erg mooi. Hij heeft wel drie laagjes nodig om te dekken, maar je zou hem eventueel ook over een andere kleur aan kunnen brengen voor een leuk effect. Love the shimmer!

‘True Love’ is een zalmoranje kleur met zilveren glitters. Niet echt mijn ding.

De kleur ‘Skinny’ is donkeroranje. Een apart kleurtje, maar het heeft wel wat… En kijk die toffe swirl in mijn potje! :D

De achterliggende boodschap van deze limited edition is dat je af en toe best mag dagdromen. Wat jouw fantasie ook is, het kan zo maar zijn dat hij waarheid wordt.

Ik vind KOH lakjes altijd erg fijn lakken. De dop ligt zo fijn in de hand en het kwastje is erg prettig! KOH is wel prijzig (€14,95 per lakje) maar geeft mij echt een luxe gevoel. Mijn favorieten uit deze collectie zijn Rich en Lucky Star. Welke vind jij het mooist?

KOH ‘Fantasy’ ligt al een tijdje in de winkels (vanaf 1 juli), maar ik denk dat je de kleurtjes nog wel kunt bemachtigen. KOH is verkrijgbaar bij de betere parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Swatches KOH Fantasy

  1. WOW die eerste kleur! Die is echt prachtig. Het pareltje uit de collectie wat mij betreft! De twee oranje achtige kleurtjes vind ik minder, de rest is wel pretty maar niet iets wat ik meteen in mijn mandje zou gooien….
    De eerste echter wel! *zwijmel kwijl zucht*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.