Swatches: Sinful Colors 24/7 & Dream On

Categoriën Nagels

Als je mijn USA shoplog gezien hebt, dan heb je deze twee nagellakjes van Sinful Colors al voorbij zien komen. Ik nam ze mee uit de Verenigde Staten, waar ik op vakantie was. Ik kocht ze bij Walmart voor $1,99 per stuk. Supercheap dus! Kijk mee naar de swatches!

De kleuren zijn echt KNAL! Ik heb geprobeerd om de kleuren zo goed mogelijk over te laten komen op de foto’s, maar in het echt zijn ze nog feller. Ik denk dat je ze wel neon kunt noemen. In een flesje zit 15 ml. Je krijgt dus lekker veel voor weinig! Maar is het wat?

Het kwastje is gewoon ‘normaal’. Niet extra breed en helaas ook niet een afgerond.  De paarse kleur lakt prima, maar de roze lakt niet helemaal egaal. Op de foto’s hieronder is dat niet echt te zien, maar ik zag zelf wel hier en daar wat plekjes die niet egaal gelakt waren. Jammer! Beide kleurtjes hebben twee laagjes nodig om te dekken.

De roze kleur heet ’24/7′. Het duurde even voordat ik door had dat dat de naam was, en niet zomaar een nummer. Hij droogt mat op, zoals je bij veel neon nagellakjes ziet. Het staat echter niet op het flesje en ik heb het ook nergens bij het schap gezien. Jammer, maar niet heel erg…

… want ik doe er gewoon een glanzende topcoat over! Er is een tijd geweest dat ik matte nagellak heel tof vond. Het was nieuw en anders. Nu ben ik er eigenlijk wel een beetje klaar mee en heb ik liever een glanzende lak.

De paarse kleur heet ‘Dream On’. Ook deze droogt mat op. Op de foto’s zie je nog een klein beetje mijn nagel er doorheen, maar dat komt doordat ik hem vlakbij een lichtbron hield. In gewoon daglicht zie je dat niet.

Dream on met topcoat erover

Al met al ben ik redelijk tevreden over de lakjes van Sinful Colors. De houdbaarheid is goed, de lak blijft bij mij zo’n 4 dagen goed zitten, en ze zijn lekker goedkoop. Wel had ik graag een kwastje gehad dat mooi afgerond was aan de onderkant. Dat werkt vaak net iets netter rond de nagelriemen. En ik had graag gehad dat er ergens stond aangegeven dat de lakjes mat zijn. Maar voor $1,99 per stuk hoor je mij niet klagen hoor, want hoe gaaf zijn deze kleurtjes?!

Sinful Colors is o.a. verkrijgbaar bij de webshop Cherry Culture (nu met heel veel korting!) die ook naar Nederland verzendt.

Liefs, Laura

16 thoughts on “Swatches: Sinful Colors 24/7 & Dream On

  1. 24/7 is prachtig!! ik heb ook een neon lakje die mat opdroogt terwijl het nergens aangegeven staat… terwijl die matte finish niet typisch iets is voor alle neon lakjes… :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.