Sylvie Nails

Categoriën Nagels

Sylvie van der Vaart is voor mij altijd al een stijlicoon en voorbeeld geweest. Al voordat ze haar strijd tegen kanker overwon vond ik haar geweldig. Ze ziet er altijd tiptop en tot in de puntjes verzorgd uit. Dat laatste heeft ze nu wel erg letterlijk genomen, want sinds kort zijn er ‘Sylvie Nails’; nagelstickers die je gemakkelijk aanbrengt en die lang zouden blijven zitten. Ik testte ze uit.

Er zijn 16 verschillende soorten. Van dierenprintjes tot hartjes, maar ook gewoon effen kleurtjes. Ik heb de Sylvie Nails met schattige hartjes geprobeerd. Ze kosten E7,99 per set.

In een setje Sylvie Nails zitten 24 stickers in verschillende maten. Sommige stickers zijn zo groot dat je zelfs je teennagels ermee zou kunnen doen. Ik heb ze echter gewoon op mijn vingernagels geplakt.

Op de achterkant van de verpakking staat een korte instructie. Binnenin vind je nog een meer uitgebreide versie.

Met zoveel formaten is het nog moeilijk kiezen wel formaat het beste op jouw nagel past. Mijn ervaring leert dat je beter een iets te smalle sticker kunt plakken, dan een te brede. Een te brede sticker laat namelijk sneller los. De stickers zijn een beetje rekbaar, waardoor ze gemakkelijk aanbrengen. Het was in het begin even oefenen, maar na een paar nagels gedaan te hebben, ging het me steeds beter af. Vouwtjes zijn gemakkelijk eruit te duwen, hoewel ik ze er niet allemaal uit kreeg.

Het overtollige vijl je gewoon eraf met de bijgeleverde vijl. Het beste vijl je in dit geval van boven naar beneden, in plaats van van links naar rechts. Prima vijl trouwens!

En zie hier het resultaat! Super cute toch? Ik heb er onwijs veel complimentjes over gehad. Ik droeg ze tijdens mijn vakantie (lekker makkelijk!) en heb ze na een week eraf gehaald. Ze zagen er eigenlijk nog prima uit (alleen wat tipwear aan de bovenkant), maar ik wilde een nieuw kleurtje op mijn nagels.

De stickers die eigenlijk iets te breed waren voor mijn nagels, lieten na een paar dagen een beetje los. Toch was het niet zo erg dat het irritant werd. De sticker bleef verder prima zitten. De stickers lijken zelfs steeds beter te hechten naarmate de tijd vordert.

Verwijderen ging ook heel gemakkelijk; ik kon ze gewoon eraf trekken. Wel bleven er wat lijmrestjes achter, maar die waren zo verdwenen met wat nagellakremover.

Ja, ik vind de Sylvie Nails erg leuk! Ze zijn wel wat prijzig (E7,99) en helaas alleen online te koop, maar ze zijn onwijs leuk voor een feestje. Eindelijk eens nagelstickers die er niet na een paar uur al af liggen. Daarnaast is het natuurlijk superhandig dat je nagels gelijk droog zijn en vind ik de printjes erg leuk.

Sylvie Nails zijn onder andere verkrijgbaar in de Miss Lipgloss shop.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Sylvie Nails

  1. Ze zien er nog best goed uit op je nagels zeg! Meestal krijg je allemaal van die bubbeltjes enzo, en dat valt met deze wel mee. Het printje is ook cute, doet me een beetje denken aan Minnie Mousse haha!

  2. Ziet er best wel mooi uit! Leuk printje heb je ook gekozen, weer eens wat anders en makkelijker dan zelf gaan priegelen met nailart hihi
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.