Too Faced Eye Shadow Insurance Policy

Categoriën Ogen

In deze shoplog heb je dit paletje van Too Faced al voorbij kunnen zien komen. Ik heb hem goedkoop op de kop weten te tikken tijdens de sale bij Sephora en betaalde nu voor dit setje bijna net zo veel als voor de Too Faced Shadow Insurace los, die ik toch al wilde kopen. Lucky me! Van de Too Faced Shadow Insurace komt nog een aparte review. Deze oogschaduwbasis gebruik ik al jaren, maar ik heb er nog nooit een review over geschreven! Maar nu eerst de swatches van het Eye Shadow Insurace Policy palet.

Het paletje is van karton, ongeveer 9,5 x 10 cm groot en je slaat het open als een boekje. Hij sluit door middel van een klein magneetje. Het is een klein, plat paletje dat je gemakkelijk meeneemt op reis, of gewoon in je handtas. Ideaal! Hij bevat zes van de best verkochte Too Faced oogschaduws: Full Frontal, Glamazon, Socialite, Boy Toy, Skinny Dip en Lucky Charms. Iedere oogschaduw bevat 1, 8 gram.

Hierboven zie je de swatches van de kleuren. Van links naar rechts: Full Frontal, Glamazon, Socialite, Boy Toy, Skinny Dip en Lucky Charms. Het pigment van de oogschaduws is echt amazing! Wauw, wauw, wauw! Ze lijken wel te versmelten met de huid, als je ze aanbrengt. Totaal niet poederig! Ik merk dat ik zelf vaak de bruintinten combineer met één van de felle kleuren. Zo wordt je ooglook niet té opvallend, maar is hij ook niet ‘saai’ bruin. Natuurlijk volgt er nog een ooglook met dit paletje.

Ik ben erg blij met dit setje. Mocht je hem nog ziet liggen bij Sephora met 50% korting, dan zou ik hem zeker meenemen. Ik betaalde er nu ongeveer €20,00 voor, en da’s echt niet duur voor zo’n mooi palet mét de beste oogschaduwbasis ooit. Dit palet is alleen verkrijgbaar als set (dus alleen samen met de Too Faced Eye Shadow Insurance).

Liefs, Laura

15 thoughts on “Too Faced Eye Shadow Insurance Policy

  1. op de foto’s zien ze er juist wel poederig uit :P in ieder geval een paar kleuren. maar ik weet hoe mega fijn TF oogschaduws zijn <3 heb dit paletje volgens mij ook in de sale gezien, maar uiteindelijk niet gekocht. de kleuren zijn wel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.